info@kantershorecaadvies.nl

+31 (0)78 - 6300 605

Kanters Horeca AdviesKanters Horeca AdviesKanters Horeca AdviesKanters Horeca Advies
Menu
  • Home
  • Wat doen wij
    • Onderzoek
      • Marktonderzoek Horeca
      • Rendementsverbetering
    • Ontwikkeling
      • Business Development
      • Conceptontwikkeling Horeca
      • Uitbesteden & Aanbesteden
    • Management
      • Interim Horeca Management
      • Management Support
      • Bedrijfsdoorlichting Horeca
    • Overig
      • Bemiddeling
      • Juridisch horeca advies & Arbitrage
  • Wie zijn wij
    • Overzicht projecten en opdrachten
  • Blog
  • Contact
  • Smaakmakers

10 tips voor een bereikbaar terras

CategoriesGeen categorie

Dennis Oemar Said

28 augustus 2021

0 0

Share this post

10 tips voor een bereikbaar terras

Terrasplan

Door na te denken over jouw organisatie strategie, de functie van je terras en de daaruit voortvloeiende keuzes voor meubilair, indeling, routing en logistiek kun je goed geld verdienen aan de vele gasten op jouw terras.

Professionele horeca ondernemers zetten hun terras in om in de zomer hun omzet op peil te houden. In het voor en naseizoen kun je je terras gebruiken om extra omzet te genereren met de extra couverts.

meer horeca terras rendement
Meer horeca terras rendement

10 tips voor een bereikbaar terras

Routing en logistiek op mijn terras is zo abstract, hoe maak ik dat concreet en realiseer een optimaal terras? In deze blog geef ik je 10 tips voor een bereikbaar terras. Dus let op!

  1. Maak een vlekkenplan, dat is een indelingsschets van je terras, waarbij alle praktische zaken in beeld komen
  2. Hou rekening met aan- en afvoerroutes
  3. Presenteer je terrasplan een medewerkers en geef ze de ruimte om mee te denken
  4. Maak een beperkte menukaart voor het terras zodat de omloopsnelheid en keukenrendement hoog blijft
  5. Maak optimaal gebruik van elke m2 door je meubilair bewust te kiezen
  6. Zorg voor stopkracht door opvallende items op en bij je terras
  7. Investeer in een efficiënt kassasysteem met handhelds en voldoende pinautomaten
  8. Verdeel het terras in wijken
  9. Zorg voor een duidelijke taakverdeling en zet runners in op piekmomenten
  10. Plaats meerdere werkstations om looplijnen te verkorten
Met een terrasplan realiseer je meer rendement.
Met een terrasplan realiseer je meer rendement.

Whitepaper met terrastips

Wil jij net als professionele horeca ondernemers meer weten over een onderscheidend en winstgevend terras? Ik leg je graag uit hoe! Maak een afspraak met mij voor een lekker biertje bij jou op het terras.

Ik heb ook een vlog gemaakt over deze terrastips. De video vindt je hier.

Andere leuke blogs over terrastips vind je hier.

Wil je meer weten over terras rendement? Bestel dan onze whitepaper over “Meer terras rendement” via www.kantershorecaadvies of info@kantershorecaadvies.nl.

 

Tags: dashboard, dashboarding, dashboards, financieel rendement, horeca advies, horeca rendement, Horeca resultaat, Horecaadvies, Horecamarketing, Horecarendement, horecaresultaat, keukenrendement, logistiek, management, Marketing, personeel, personeelskosten, productiviteit, rendement, risico, Routing, strategie, sturen, stuurbaarheid, Terras. terrastips, terrasomzet, terrasverlenging, verlengen terrastijd

Related Post

29 JANUARI 2022

Horecatrends op het gebied...

Horecatrends op het gebied van gastvrijheid en marktontwikkeling. In deze vlog ga ik in...

00

29 JANUARI 2022

10 Horecatrends over...

10 Horecatrends over rendement en onderscheidend vermogen In deze blog leg ik jullie 10...

00

27 OKTOBER 2021

Keuzes tijdens het...

In de vorige blog heb ik uitgelegd hoe onderscheidend vermogen ontstaat tijdens het...

00

31 JULI 2021

Je doelgroep bereiken met...

Je doelgroep bereiken met online marketing. Hoe doe je dat? Na mijn vakantie heb ik een...

00

25 JULI 2021

Hoe online zichtbaar is jouw...

Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing. “Hey...

00

18 JULI 2021

Hoe goed bereik jij je...

Horeca omzetgroei segmenteren reserveringen Horeca omzetgroei door segmenteren zorgt voor...

00

Meest recente berichten

  • Horecatrends op het gebied van gastvrijheid en marktontwikkeling.
  • 10 Horecatrends over rendement en onderscheidend vermogen
  • 11 tips over standaardisatie en kostprijs calculatie in de keuken.
  • Keukenrendement en menu-engineering leidt tot meer winst in jouw horecazaak
  • Keuzes tijdens het conceptontwikkelproces die leiden tot rendement.

Tags

advies betrouwbaarheid competenties concept Conceptontwikkeling dashboard database doelgroep doorlichting financieel rendement gasten gasttevredenheid grand-cafe groei Haalbaarheid herhaalbezoeken Horeca horeca advies Horecaadvies horecaondernemers horeca rendement Horecarendement Horeca resultaat horecaresultaat inspiratie integriteit keukenrendement lagere kosten leiderschap Marketing markt Marktonderzoek mogelijkheden museum omzet rendement restaurant resultaten Segmenteren strategie terrasomzet terrasverlenging theater vertrouwen winst

© 2020 Kanters Horeca Advies, Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: MDWebstudio.nl