Heeft u horeca advies nodig?

Heeft u een horecaopleiding gevolgd en wilt u nu uw horecazaak opzetten? Ongetwijfeld heeft u tijdens uw opleiding meegekregen dat u als ondernemer een bedrijfsplan horeca moet opstellen. Toch slaan veel horecaondernemers deze stap liever over. Het schrijven van een bedrijfsplan is tijdrovend en er komen onderwerpen aan bod waar u minder kennis van heeft. Maar het is niet verstandig om deze stap over te slaan. Vroeg of laat zult u een bedrijfsplan horeca toch nodig hebben. Het advies is daarom, om toch tijd aan uw bedrijfsplan te besteden of een deskundige in te schakelen die voor u een deskundig bedrijfsplan kan opstellen.

Waarom moet u een horeca bedrijfsplan schrijven?

Een horeca bedrijfsplan schrijven doet u ten eerste voor uzelf. Een horeca bedrijfsplan is een prima start voor uw ondernemerschap. U doet zo namelijk onderzoek in welke mate u zich onderscheidt van uw concurrenten. Zo komt u erachter op welke punten uw concurrenten u voor zijn. U krijgt hiermee inzicht in de punten die u moet verbeteren. Daarnaast leert u de markt beter kennen. Op welke delen van de markt is er minder concurrentie, wie is uw doelgroep en wat zijn de huidige trends die u moet volgen? Dit zijn vragen waar u een beter antwoord op krijgt bij het schrijven van een horeca bedrijfsplan. Tenslotte is uw horeca bedrijfsplan een goede onderbouwing bij een financieringsaanvraag. De bank zal bij een overtuigend bedrijfsplan kunnen concluderen, dat uw plannen toereikend zijn om de financiering terug te betalen.

Een bedrijfsplan horeca opstellen door Kanters Horeca Advies

Het is begrijpelijk dat u als startende of ervaren horecaondernemer op ziet tegen het schrijven van een horeca bedrijfsplan. Toch kunt u ook met een goed bedrijfsplan in handen krijgen. Laat hiervoor Kanters Horeca Advies uw bedrijfsplan horeca opstellen. Als horeca-experts doen wij onderzoek naar uw onderneming, de visie die u heeft en de doelen die u wilt bereiken. Zo stellen wij samen met u een professioneel bedrijfsplan op. Hiermee heeft u alles in handen voor een succesvolle start van uw horecaonderneming.

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!