In veel nieuwe projecten maakt horeca deel uit van het ontwikkelingsplan, waarvoor een geschikte kandidaat voor de exploitatie moet worden gevonden.

Het is daarbij belangrijk dat de exploitant de originele formule biedt die u voor ogen heeft en beschikt over voldoende professionaliteit en financiële middelen om de continuïteit te waarborgen.

Met ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om meerdere kandidaat ondernemers en bedrijven voor te dragen zodat een passende invulling wordt gerealiseerd.

Daarnaast zoeken wij voor een aantal gerenommeerde regionale, nationale en internationale hotel-, restaurant- en fastfoodbedrijven naar uitbreidingsmogelijkheden op uiteenlopende locaties, zoals binnenstedelijke gebieden, snelwegen, luchthavens, trein/metrostations en winkelcentra, maar ook in toeristische attracties of recreatieve omgevingen.

Ontdek de ongekende mogelijkheden van onze horeca bemiddeling

Het gaat hierbij zowel om bekende merkconcepten en formules als om generieke en op maat ontwikkelde concepten. De bedrijven en concepten van deze organisaties hebben zich ruimschoots bewezen waardoor de continuïteit voor verhuurders en concessionarissen is verzekerd.

Ook op het persoonlijke vlak benutten wij ons uitgebreide contactennetwerk. Zowel vanuit bedrijven als van kandidaten krijgen wij geregeld de vraag om vacatures op management- en directieniveau in te vullen. Wij dragen kandidaten aan en zijn graag behulpzaam bij het maken van de ‘perfect match’.

Wilt u meer informatie over onze horeca bemiddeling?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!