Wie zijn wij

Wij stellen ons graag aan u voor

Met dit team van horeca adviseurs en onze partners zijn we in staat de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Van eerste concept tot en met realisatie. We onderzoeken de markt, toetsen op haalbaarheid en ontwikkelen een merk strategie. We kunnen zorgen voor ontwerp en uitvoering en ondersteunen organisaties tijdens het ontwikkeltraject met trainingen en presentaties.

null

Dennis Oemar Said

Directeur

Als uitvoerend directeur onderscheidt Dennis zich door zijn pragmatische aanpak en strategisch inzicht. Hij is gespecialiseerd in marktonderzoeken en haalbaarheidsanalyses van businessmodellen voor horecabedrijven. Met zijn ruime ervaring in internationale horeca en horecamanagement weet hij succesvolle concepten neer te zetten met een rendement van minimaal 10%.


null

Rachel Camps

Senior Consultant

Klantgerichtheid zit in het DNA van Rachel. Logisch, als je bedenkt dat zij haar expertise in commerciële marketing ontwikkelde bij onder meer Disney en de Efteling. Hospitality bedrijven die verhalen vertellen tot kunst hebben verheven, en waar alles draait om gastvrijheid en service. Vanuit haar ervaring, expertise en strategisch inzicht helpt zij opdrachtgevers om beter aan te sluiten op de bewuste en onbewuste wensen en behoeftes van klanten in hun vraagstuk. Rachel opereert daarbij altijd op het snijvlak van strategie en (commerciële) operatie en koppelt sectorkennis aan innovatieve realistische en te financieren business-ontwikkeling.


null

Eveline Sint-Nieklaas

Personal Assistant

Eveline is een gedreven assistent, resultaatgericht met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze ondersteunt het management en neemt de randzaken uit handen. Ze is klant- en kwaliteitsgericht, ze zorgt voor de juiste afhandelingen tussen het team en de klanten van Kanters Horeca Advies. Discretie en servicegericht zijn haar kernwaarde.


null

Rob Smith

Senior Strategisch Consultant

Rob is de concepter voor het ontwikkelen van de branding van organisaties. Het inzetten van een parapluconcept is de basis voor een heldere en uitdagende klantpropositie en visualisatie. Dit komt terug in alle middelen en media maar ook in de vertaalslag naar de beleving in het gebouw van organisaties. Steeds weer is het parapluconcept leidend, met een toolkit voor marketingcommunicatie als instrument voor de complete merkstrategie.


null

Norbert Verheijden

Senior Consultant

Structuur brengen binnen uw organisatie is de sterkte van Norbert. Hij is een echte teamplayer. Norbert denkt in oplossingen en écht operationele specialist.

Norbert heeft veel ervaring met de “business development” van restaurants & fast service bedrijven. Volgens Norbert is anders denken en kansen zien is in deze tijd meer dan belangrijk!

Zijn motto is: “Samen met het team kijken naar de mogelijkheden en vooral DOEN!”


null

Ageeth Smit

Commercieel medewerker

Ageeth is onze commercieel medewerker. Kanters Horeca Advies is een adviesbureau dat de commerciële kansen voor klanten verbeterd waardoor het bedrijf meer rendement realiseert. De professionele carrière van Ageeth speelt zich af in de commerciële sector. Ageeth weet als geen ander kansen voor klanten te herkennen en daarop in te spelen. Die rol vervult ze ook binnen Kanters Horeca Advies. Ook zet Ageeth zich graag in voor het verzilveren van commerciële kansen van onze klanten.


Onze partners

Om alle segementen van de markt te kunnen bedienen werken we intensief samen met de volgende vaste partners: