Ons Interim Horeca Management geeft u de flexibiliteit en ondersteuning op het moment dat u het nodig heeft

Wisselingen op managementniveau zijn aan de orde van de dag. Het ‘slaat’ een gat in de organisatie en vertraagt de ontwikkeling en voortgang van het bedrijf. Daarnaast heeft het vaak een demotiverende werking op medewerkers omdat sturing vermindert en onzekerheid opduikt. Soms verstrijken maanden voordat de vacature weer is ingevuld of de nieuwe leidinggevende voldoende effectief is ingewerkt. Interim Management van Kanters Horeca Advies biedt u hierbij de juiste oplossing.

Kanters Horeca Advies geeft ondersteuning en levert mankracht, kennis en expertise die specifiek is afgestemd op uw behoefte.

Wij leveren ervaren interim managers op fulltime basis maar maken ook afspraken op parttime of project basis voor een nader te bepalen periode. Onze flexibiliteit geeft u de mogelijkheid om uw doelstellingen binnen uw beschikbare budget tijdig te realiseren.

Interim Horeca management van Kanters Horeca Advies

Onze projectmanagers helpen uw project binnen de gestelde termijn te realiseren

In veel organisaties is de werkdruk te hoog om buiten de dagelijkse bedrijfsvoering grootschalige projecten of verbeteringstrajecten ten uitvoer te brengen. Een belangrijke oorzaak is dat organisaties vaak ingericht zijn op het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten, waardoor het de organisatie ontbreekt aan ‘overcapaciteit’ om daarnaast nog projecten uit te voeren.
Ook ontbeert de organisatie in veel gevallen de specifieke kennis en knowhow die het project vraagt.

Horeca Project Management van Kanters Horeca Advies biedt u de oplossing.
Wij versterken uw organisatie met kennis en menskracht zo lang als wenselijk is. Dit is mogelijk vanuit onze service-unit of door middel van detachering binnen uw organisatie. Met maatwerk leggen wij een samenwerking- en overlegstructuur vast die aansluit op uw behoefte én uw budget.

Wilt u meer informatie over interim horeca management?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!