Nieuws

Wij houden je op deze plek graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt, innovatieve concepten en onze visie op de horeca branche.

Horeca doelgroepen doelgericht bereiken

Horeca doelgroepen doelgericht bereiken

Horeca doelgroepen kiezen, is een heel belangrijk onderdeel van ondernemen in de horeca. Als horeca-ondernemer moet je altijd duidelijke keuzes maken. Ook over de gasten die je wilt aantrekken. Dan geef je je gasten namelijk ook een reden om voor jou te kiezen. Of om...

Lees meer
Horeca Marktonderzoek, Concurrentieanalyse en Strategie

Horeca Marktonderzoek, Concurrentieanalyse en Strategie

Horeca marktonderzoek heb jij als horeca-ondernemer zeker ook nodig. Samen met een goede concurrentie analyse leidt dit tot de juiste strategie voor jouw horecazaak. Maar ook dan ben je er nog niet. In dit blog vertel ik je meer over deze onderwerpen en de uitvoering...

Lees meer
Meer horeca omzet door inzet marktdashboards

Meer horeca omzet door inzet marktdashboards

Meer horeca omzet behalen door het slim inzetten van marktdashboards. Of: hoe je met dashboards voor gasttevredenheid en marktontwikkeling (veel) meer omzet kunt behalen! Wil jij ook meer omzet in jouw horecazaak? Ja toch? En dan wil je dus ook meer gasten. Om er...

Lees meer
Horeca dashboard

Horeca dashboard

Horeca dashboard – de beste manier om je financiën en dus je rendement onder controle te krijgen. En te houden. Dit is de tweede in een reeks blogs & vlogs over hoe je dashboards op een slimme manier in de horeca kunt gebruiken. ‘Maar hoe haal jij dan de cijfers...

Lees meer
Dashboarding in de horeca

Dashboarding in de horeca

‘Dashboarding in de horeca, Daisy, daar moet jij echt meer over weten. Jij hebt totaal geen grip op je resultaat. Te hoge kosten, te lage opbrengsten. Dat moet andersom. En de meeste medewerkers hier doen maar wat. Dát is jouw probleem. Ik weet het, het klinkt niet...

Lees meer
Starten in de horeca – hoe zit ’t met de concurrentie?

Starten in de horeca – hoe zit ’t met de concurrentie?

Starten in de horeca – hoe zit ’t met concurrenten? En consumenten? Of je nu een restaurant wilt starten of een hotel. Of misschien toch dat café waar je al jaren over droomt. Natuurlijk wil je weten welke concurrentie jij kunt verwachten met je goede nieuwe idee....

Lees meer

Onderwerpen

Geen reacties om te tonen.