Een ondernemingsplan horeca laten maken

Bent u een startende ondernemer of gaat u een andere horecaonderneming overnemen? Een ondernemingsplan, ook wel businessplan genoemd, is noodzakelijk. Niet alleen voor uzelf, maar nog meer voor externe partijen, zoals kredietverstrekkers, verzekeringen en leveranciers. Overigens wordt het steeds meer gebruikelijk dat ook reeds gevestigde ondernemers een ondernemingsplan maken en bijhouden. Een ondernemingsplan vergroot de betrouwbaarheid van uw onderneming. Als uzelf niet goed bent in het opstellen van een ondernemingsplan, dan kunt u een ondernemingsplan laten maken door een specialistisch adviesbureau. Daarbij is het wel belangrijk dat dit adviesbureau kennis heeft van de horecabranche. Kanters Horeca Advies is zeer goed doorgevoerd in de branche waar u uw ondernemingsplan voor wilt laten maken.

Hoe een ondernemingsplan laten maken horeca?

Een ondernemingsplan maken geldt niet alleen voor horecaondernemers, iedereen die start met een eigen onderneming of een zaak overneemt moet dit doen. De horeca is alleen een specifieke branche, waardoor er ook specifieke branchegerelateerde informatie in een ondernemingsplan komt te staan. De interne organisatie van uw horecaonderneming, wijkt weer af van ondernemingen in andere branches en de marketing pakt u ook anders aan. Belangrijke aandacht moet er besteed worden aan het financiële plaatje in de ondernemingsplan. Hierin staan de begrote omzetten en winsten en wordt de levensvatbaarheid van uw onderneming duidelijk. Een ondernemingsplan laten maken horeca door een expert is daarom zeker aan te raden.

Ondernemersplan horeca laten maken door Kanters Horeca Advies

Een ondernemersplan is erg belangrijk voor de betrouwbaarheid van uw onderneming. Omdat een ondernemersplan door meerder partijen kan worden geraadpleegd, wilt u wel een zo betrouwbaar mogelijk beeld opwekken. Dit is ook een vereiste voor bijvoorbeeld kredietverstrekkers en hiermee komt u serieus over. Heeft u zelf geen idee hoe u het beste een ondernemersplan moet opstellen, dan kunt u een ondernemersplan horeca laten maken door Kanters Horeca Advies. De specialisten van Katers Horeca Advies zijn hier specialisten in en kennen de horecabranche. Met een ondernemersplan van Kanters Horeca Advies kunt u partijen een betrouwbaar plan voorleggen.

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!