Interim Horeca Management
Wisselingen op managementniveau zijn aan de orde van de dag. Het “slaat” een gat in de organisatie en vertraagt de ontwikkeling en voortgang van het bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in financieel, strategisch en facilitair management.
Reultaat met Interim Horeca Management
Kanters Horeca Advies geeft horecaondernemers personele ondersteuning met de kennis en expertise die specifiek is afgestemd op de behoefte. Wij leveren zowel ervaren interim managers op fulltime basis, maar maken ook afspraken op parttime of project basis voor een nader te bepalen periode. Onze flexibiliteit geeft u de mogelijkheid om uw doelstellingen binnen uw beschikbare budget tijdig te realiseren.
Kanters Horeca Advies helpt u projecten binnen de gestelde termijn te realiseren. Wij versterken uw organisatie met kennis en menskracht zo lang als wenselijk is. Dit is mogelijk vanuit onze service-unit of door middel van detachering binnen uw organisatie. Met maatwerk leggen wij een samenwerking- en overlegstructuur vast die aansluit op uw behoefte èn uw budget.
Waarom Interim Horeca Management
van Kanters Horeca Advies?
Ondersteuning van horecaondernemers door ervaren personeel met gedegen kennis en expertise van de branche
Managers op fulltimebasis, maar parttime of op projectbasis is ook mogelijk
Flexibele contracten afgestemd op uw behoefte en budget
Maatwerk in samenwerking-en overlegstructuur
Gedegen advies door onze expertise van de horeca branch
Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies
Neem contact op
Wilt u meer informatie over interim management of projectmanagement? Dan helpen wij u graag verder!
Informatie aanvragen
Stuur mij informatie toe over interim management of projectmanagement.
Afspraak maken
Neem contact op met mij om te sparren over interim management of projectmanagement.
Offerte aanvragen
Stuur mij een offerte over interim management of projectmanagement.
Misschien vind je dit ook interessant
Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.
Oplossingen voor het personeelstekort in de horeca.
Je zou bijna zeggen dat elke horecazaak last heeft van het personeelstekort in Nederland. Het begon in 2019 met...
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?...
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing.
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing. "Hey Dennis, ik ben actief op social media, ik...