Meer rendement
Ik wil een hogere omzet behalen en lagere kosten.
![image00072 Horecatrends 2021 restaurants](https://kantershorecaadvies.nl/wp-content/uploads/2022/05/image00072.jpg)
Haalbaarheidsanalyse en ratio analyse
Met een haalbaarheidsanalyse ondersteunen wij bij nieuwe activiteiten en het benutten van interessante kansen. Wij rekenen uw plannen kritisch en zorgvuldig door en geven helder inzicht in de verwachte winstgevendheid.
![image00081 Horecatrends 2021 restaurants](https://kantershorecaadvies.nl/wp-content/uploads/2022/05/image00081.jpg)
Financieringsplan
Heeft u een financieringsplan voor een horecazaak nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Als startende horeca ondernemer zult u altijd moeten investeren, nog voordat u daadwerkelijk klanten heeft ontvangen.
![image00085 Horecatrends 2021 restaurants](https://kantershorecaadvies.nl/wp-content/uploads/2022/05/image00085.jpg)
Marketingplan
In een marketingplan voor horeca beschrijf je onder andere je doelgroep en op welke wijze je de omzetdoelstellingen wil behalen. Wij adviseren en ondersteunen bij het schrijven ervan.
![image00093 Horecatrends 2021 restaurants](https://kantershorecaadvies.nl/wp-content/uploads/2022/05/image00093.jpg)
Dashboarding
Een functioneel dashboard verbetert het rendement, verlaagd
inkoopkosten, verhoogd doorlooptijden en laat dus je
winstresultaat enorm stijgen.
![image00070 Horecatrends 2021 restaurants](https://kantershorecaadvies.nl/wp-content/uploads/2022/05/image00070.jpg)
Planning & control
Planning & Control is het geheel van activiteiten dat moet worden uitgevoerd om duidelijk te maken wat in een bepaalde periode moet gebeuren.
![image00075 Horecatrends 2021 restaurants](https://kantershorecaadvies.nl/wp-content/uploads/2022/05/image00075.jpg)
Benchmarking
Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur.