...

Aanbesteden

U wilt dus meer weten over een mogelijke aanbesteding van uw horeca exploitatie? Daar vertel ik u graag meer over!

 

De kracht van het aanbesteden!

Overweegt u om te gaan aanbesteden, dan treedt de vraag op welke partner het beste bij u past. Soms zijn dat contract- of partycateraars, soms lokale particuliere ondernemers en soms zijn er veel geschiktere kandidaten uit een meer onverwachte hoek.

Daarbij gaat het niet alleen om de financiële condities, maar zeker ook om de kwalitatieve performance, de betrokkenheid en de samenwerkingssfeer.

Kanters Horeca Advies heeft een zeer uitgebreid netwerk in de horeca, catering- en foodservicemarkt, waardoor voor elke situatie geschikte kandidaten kunnen worden aangedragen.

Bij onze werkwijze blijft u ‘in charge’ en bent u de uiteindelijke beslisser. Wij adviseren u, schrijven de aanbestedingsdocumenten, managen het proces en dragen zorg voor een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering.

Kortom, wij begeleiden u in het besluitvormingsproces om al dan niet uit te besteden en helpen u bij uitbesteding aan de juiste partner en het best passende cateringcontract.

Waarom Aanbesteden?

=

U geeft de doorslag in de samenwerking met de horeca gelegenheden die we aandragen

=

We ontzorgen u volledig in het aanbestedingstraject. Advies, management en implementatie, u hoeft er geen omkijken naar te hebben.

=

Maak gebruik van ons zeer uitgebreide netwerk horeca, catering- en foodservicemarkt. Voor ieder denkbare situatie hebben wij een geschikte horecapartner.

=

Gedegen advies door onze relevante expertise van de horeca branch

Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies

{

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum beheert meer dan 700.000 uur radio, televisie, film en muziek. Beeld en Geluid is daarmee één van de grootste audiovisuele archieven van Europa. De collecties worden toegankelijk gemaakt voor een breed publiek, zoals professionals, onderwijs en particulieren. In het complex bevindt zich een museale publieksattractie: de Beeld en Geluid experience. In veertien themapaviljoens beleef je op interactieve wijze de wereld van radio, televisie, film en muziek.
De horeca is uitbesteed en bestaat uit een dagexploitatie, banquetingactiviteiten en een vergader- en pantryservice. Voor een professionele aanbesteding van het nieuwe cateringcontract is Kanters Horeca Advies aangetrokken.
Kanters Horeca Advies heeft eerst een analyse gemaakt van de lopende activiteiten. Mede op basis van onze bevindingen zijn de speerpunten voor de nieuwe aanbesteding vastgesteld en verwerkt in het aanbestedingsdocument.

Andere opdrachtgevers waarvoor opdrachten op het gebied van aanbesteding en uitbesteding zijn uitgevoerd zijn: Van der Linde Catering, Toussaint Horecagroep, The Movies Dordrecht, Seppe Airparc – Breda International Airport, Keukenhof te Lisse, Abe Lenstra Stadion Heerenveen, Thialf Heerenveen, Naturalis Leiden, Eindhoven Airport, Ahoy’ Rotterdam, Stadion Feyenoord / De Kuip Rotterdam, Landal GreenParks, Avonturenpark Hellendoorn, Gemeente Dinkelland, Johan Matser Projectontwikkeling, Cultuurpodium Groene Engel Oss en de gemeente Hoeksche Waard (ivm Restaurant Binnenmaas).

Beeld en Geluid

Neem contact op

Wilt u meer informatie over aanbesteden ontvangen? Dan helpen wij u graag verder!

Informatie aanvragen

Stuur mij een ditgitale folder met meer informatie toe over aanbesteden.

Afspraak maken

Neem contact op met mij om over een aanbesteding van mijn zaak te sparren.

l

Offerte aanvragen

Stuur mij een offerte om de aanbesteding van mijn horecazaak te begeleiden.

Misschien vind je dit ook interessant

Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.