...

Financieringsplan

Je bent enthousiast over je horecaconcept en je bent benieuwd naar het kostenplaatje. Met ons uitgebreide en gespecialiseerde financieringsplan kun je op verantwoorde wijze je horecadroom gaan verwezenlijken!

De kracht van een financieringsplan

In een financieringsplan geven wij op professionele wijze weer wat het commerciële plaatje is van je horecaplannen. We adviseren in zo’n financieringsplan hoe dit te realiseren, wat de kosten en opbrengsten zijn, welke investering ermee gemoeid is en hoe je dit gaat terugverdienen.

Vervolgens geven wij door middel van een haalbaarheidsanalyse en ratio analyse hoe de investering verantwoord gefinancierd kan worden. Een compacte marktscan nemen wij ook op in het financieringsplan. Belangrijk voor je geldverstrekkers omdat ze dan weten dat je de benodigde omzet realiseert onder de huidige marktomstandigheden. Om de realiteitswaarde van de kostenstructuur aan te tonen, onderbouwen wij deze met een benchmarkanalyse.

Waaruit bestaat een financieringsplan

van Kanters Horeca Advies?

=

Gedegen advies gebaseerd op onze horeca expertise over hoe je plannen te realiseren en wat de kosten, opbrengsten en benodigde investering zal zijn

=

Haalbaarheids- en ratioanalyse om de investering te verantwoorden voor je geldverstrekkers

=

Een compacte marktscan om geschatte omzet te toetsen aan huidige marktomstandigheden

=

Een benchmarkanalyse voor realiteitswaarde van de kostenstructuur

Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies

{

1898 Food & Drinks: Gerard van Gelderen en Thijs van de Bergh-Blom hebben Kanters Horeca Advies de opdracht gegeven om een financieringsplan op te stellen voor hun nieuwe horecaconcept aan de Gelderse Kade in Rotterdam: 1898 Restaurant Wijnbar. Hiervoor hebben wij een marktscan uitgevoerd, de potentiele omzet en kostenstructuur vastgesteld, de investeringsbegroting getoetst en een haalbaarheidsanalyse met ratioanalyse uitgewerkt. Met het financieringsplan kon de geldverstrekker overtuigd worden om de financiering beschikbaar te stellen. Gerard over de samenwerking met Kanters Horeca Advies: “In een korte tijd heeft Dennis het volledige onderzoek uitgevoerd en het financieringsplan opgesteld. Dennis is in staat om met minimale informatie een professioneel en opvertuigend financieringsplan op te stellen. Bovendien heeft hij een breed netwerk dat hij heeft opgesteld voor mij.”

1898 Food & Drinks

Neem contact op

Wilt u meer informatie over het maken van een financieringsplan? Dan helpen wij u graag verder!

Informatie aanvragen

Stuur mij informatie toe over het maken van een financieringsplan.

Afspraak maken

Ik wil een afspraak plannen voor een gesprek over een financieringsplan.

l

Offerte aanvragen

Stuur mij een offerte voor het maken van een financieringsplan.

Misschien vind je dit ook interessant

Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.