...

Benchmarking

Hoe leg je de lat hoger voor jezelf en je bedrijf op een realistische manier. Hoe kun je verder verbeteren. Meer omzet, lagere kosten en meer gasten die nog tevredener zijn. Hogere productiviteit in de keuken, achter de bar en aan tafel. Hogere besteding van gasten, lagere inslagkosten, enzovoort. 

De kracht van Benchmarking

Met benchmarking krijg je inzicht in de resultaten van soortgelijke bedrijven en kun je doelstellingen gaan definieren. We verzamelen de basisinformatie waarmee we de ambitie van je bedrijf in kaart brengen. De zogeheten fundamentals.

Vervolgens vergelijken we in onze database dezelfde type bedrijven met een vergelijkbare omzet en overeenkomende kengetallen. We zetten zo gegevens naast elkaar zoals gastenaantal, besteding, omzet, aantal medewerkers, productiviteit, inkoopkosten, gastvrijheid, omzet per medewerker, omzet per m2 en andere kengetallen.

Aan de hand van de verschillen tussen de benchmarkbedrijven en je eigen organisatie kun je verbetergebieden identificeren en een actieplan maken. Op die manier ontstaan realistische doelstellingen die beter resultaat opleveren.

Waarom een Benchmarkonderzoek

door Kanters Horeca Advies?

=

Definieer doelstellingen aan de hand van inzicht in de resultaten van soortgelijke bedrijven

=

Krij beschikking over waardevolle basisinformatie waarmee je je ambitie met je bedrijf kunt vormgeven

=

Identificeer je verbeterpunten en maak een actieplan om het aan te pakken

=

Verbeter je resultaat en werk efficienter

Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies

{

Autogrill is in België en Luxemburg bekend met de hoofdmerken AC Restaurants, Carestel Restaurants, Le Chesnoy en Food & Drinks at Brussels Airport. Men vindt ons overal waar mensen onderweg zijn; langs autosnelwegen, in luchthavens, in winkelcentra, in metrostations en in spoorwegstations. Autogrill Belux heeft meer dan 100 verkooppunten in 41 vestigingen. Het portfolio bevat bekende merken zoals Pizza Hut Express, Délifrance, Quick, Panos, Delhaize Shop & Go, Ciao en Best Western en sinds kort ook Starbucks op Brussels Airport. Onze meer dan 1.500 werknemers leveren diensten aan meer dan 16 miljoen gasten per jaar. De gezamenlijke omzet is meer dan 100 miljoen euro. Kanters Horeca advies heeft In de loop van de jaren zeer uiteenlopende adviesopdrachten en onderzoeken voor de corporatie uitgevoerd, variërend van de ondersteuning bij tenders van wegrestaurants en luchthavens, het uitvoeren van financiële haalbaarheidsstudies en consumentenonderzoeken en het opstellen van een ‘service level agreement’ voor Brussels Airport. Verder zijn we betrokken geweest bij de opstelling van masterplannen voor zowel de wegrestaurant- als de airportcateringdivisie.

Autogrill Benelux

Neem contact op

Wilt u meer informatie over het maken van een benchmarkanalyse? Dan helpen wij u graag verder!

Informatie aanvragen

Stuur mij informatie toe over het maken van een benchmarkanalyse.

Afspraak maken

Neem contact op met mij om te sparren over een benchmarkanalyse.

l

Offerte aanvragen

Stuur mij een offerte over het maken van een benchmarkanalyse.

Misschien vind je dit ook interessant

Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.