...

Business development

Bruist u van de ambitie om de activiteiten van uw organisatie uit te breiden? Met Kanters Horeca Advies heeft u de juiste partner om uw doelen om te zetten in een groeistrategie en een concreet actieplan.

 

De kracht van Business Development

Business development voor horeca houdt zich bezig met het bedenken van concepten en verbeteren van bedrijfsprocessen die je horecabedrijf rendabel maken.

Het is belangrijk om kansen te herkennen die nog niet zijn benut voor potentiële doelgroepen, zoals uitbreiding van locaties of de ontwikkeling van producten en/of diensten. 

Het is belangrijk om de mogelijkheden voor je bedrijf te blijven ontwikkelen, zodat je kunt anticiperen op marktbewegingen en een stevige concurrentiepositie houdt.

Met Kanters Horeca Advies bepalen we gezamenlijk je koers en brengen we je ambities in kaart. Daarna kunnen we ondersteunen bij de uitvoering van het actieplan.

Waarom Business Development

door Kanters Horeca Advies?

=

Uitwerking van een bedrijfsstrategie en marketingplan

=

Ontwikkeling van een expansieplan

=

Ontwikkeling van nieuwe concepten of spin-offs

=

Aangaan van samenwerkingsverbanden binnen de sector

=

Strategische allianties met partners buiten de sector

=

Ontwikkeling of aangaan van franchising

=

Bedrijfsbemiddeling

Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies

{

Caroline Graafland: Het opbouwen en inrichten van een efficiente organisatie gaat kennelijk niet vanzelf. Dennis helpt mij al jaren om de mensen op de juiste plek te zetten zodat zij optimaal kunnen functioneren en meerwaarde leveren aan mijn bedrijf. Hij helpt mij met heldere analyses en borgt organisatie ontwikkeling met behulp van ons gecertificeerde ISO systeem.

{

Kanters Horeca Advies heeft het management van diverse horeca gerelateerde organisaties ondersteund bij het oplossen van verschillende management vraagstukken.
Klanten die wij ondersteund hebben op het gebied van business development: Cultuurgebouw Hoofddorp, Schouwburg De Meerse en Poppodium Duyker, Gemeente Haarlemmermeer, Restaurant / brasserie Van Harte Eten en Drinken Amsterdam, Gonzales BBQ-restaurants, Leveste – Zorggroep, Suydevelt, Stadion Feijenoord, Ahoy’ Rotterdam, Eindhoven Airport, De Beren Eetcafés, Grolsche Bierbrouwerij, Compass Group Nederland, Maastricht Aachen Airport, Hajé Restaurants & Hotels, Wegrestaurant De Somp, Amrâth Hotels, Koninklijk Instituut voor de Tropen, Carestel Restaurants België, Albron Foodservice, Autogrill-AC Benelux, Johan Matser Projectontwikkeling B.V., Restaurant Werelds aan de Kade, Oud Beijerland, Scheper Ziekenhuis Emmen, Naturalis Leiden, Avonturenpark Hellendoorn, Hans Douglas Amsterdam en Restair Airport Catering België.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over business development? Dan helpen wij u graag verder!

Informatie aanvragen

Stuur mij informatie toe over business development.

Afspraak maken

Neem contact op met mij om te sparren over business development.

l

Offerte aanvragen

Stuur mij een offerte over business development.

Misschien vind je dit ook interessant

Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.