...

Dashboarding

Met Dashboarding presenteren we de resultaten van al je computersystemen in 1 overzichtelijke applicatie. Daarmee krijg je goed inzicht in je cijfers en resultaten. Je verbetert rendement, verlaagt inkoopkosten, verhoogt doorlooptijden en laat je winstresultaat enorm stijgen. 

De kracht van Dashboarding

Horecabedrijven gebruiken verschillende computersystemen in hun zaak. Denk maar aan het kassasysteem, het roosterpakket, het salarispakket, de bestelsites van de horecagroothandel, de slager, de groenteman, het boekhoudpakket, enzovoort… Dus waarom zouden we die data uit verschillende bronsystemen niet presenteren in één dashboard zodat je overzicht hebt over je bedrijf en mensen effectief kan aansturen.

Wij hebben met behulp van Microsoft PowerBI een managementdashboard ontwikkeld waarin je alle gewenste cijfers uit jouw bronsystemen overzichtelijk gepresenteerd krijgt in een gebruikersvriendelijke én flexibele management rapportage.

Het werken met dashboards die al jouw bronsystemen ontsluiten resulteert in een effectieve aansturing die je opbrengsten verhoogt en je kosten verlaagt. Goed inzicht in je cijfers verbetert de productiviteit in de keuken, achter de bar, in het restaurant en op het terras. En laat  je winstresultaat enorm stijgen. Klanten die met onze dashboard een netto rendement van 25% behalen zijn vaker gewoonte dan uitzondering.

Waarom Dashboarding

door Kanters Horeca Advies?

=

Overzichtelijke presentatie in 1 applicatie van alle cijfers uit jouw bronsystemen

=

Door inzicht in het resultaat kun je je bedrijf effectief aansturen waardoor je opbrengsten verhoogt en kosten verlaagt

=

Verbeter je winstresultaat met een nettorendement van minstens 25%

=

Altijd gedegen advies door onze expertise van de horeca branch

Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies

{

Nico van Toti Roosendaal gebruikt het financieel dashboard en het marktkansen dashboard van Kanters Horeca Advies. Hij zegt hierover het volgende: “Wij gebruiken dashboards voor het monitoren van onze financiële prestaties, marktkansen en doelgroepen. Kanters Horeca Advies heeft het Power BI dashboard gemaakt door koppelingen met onze administratie en het kassasysteem. Het is vooral handig om dagelijks, wekelijks en maandelijks up to date resultaten te kunnen inzien en snel beslissingen te nemen. “

Nico van Toti Roosendaal

Neem contact op

Wilt u meer informatie over het maken van een dashboard? Dan helpen wij u graag verder!

Informatie aanvragen

Stuur mij informatie toe over het maken van een dashboard.

Afspraak maken

Neem contact op met mij om te sparren over een dashboard.

l

Offerte aanvragen

Stuur mij een offerte over het maken van een dashboard.

Misschien vind je dit ook interessant

Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.