...

Conceptontwikkeling

Consumenten worden overladen met nieuwe producten, concepten en merken. Ook in de horeca is het een hele kunst om op te vallen tussen alle aanbieders.

De kunst van het opvallen tussen de aanbieders

Consumenten worden overladen met nieuwe producten, concepten en merken. Ook in de horeca is het een hele kunst om op te vallen tussen alle aanbieders. Onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrent, voordeel voor de consument, een attractief imago en een helder bedrijfsconcept zijn essentieel om uw plaats in de markt te veroveren en te behouden.

Daarnaast wilt u een efficiënt bedrijfsproces, waarbij investeringen en exploitatiekosten in een gezonde verhouding staan ten opzichte van uw inkomsten. Het assortimentsaanbod en uw prijspositionering zijn bepalende factoren voor de omzet, maar zonder een heldere uitwerking en consistente samenhang van de 6 P’s bereik je nooit een optimale conceptuele invulling.

Kanters Horeca Advies kan het bestaande bedrijfsconcept toetsen op de positie in de markt of u bijstaan in de ontwikkeling en introductie van nieuwe ideeën of concepten.

De voordelen van conceptontwikkeling!

=

creëren attractief imago met een origineel en authentiek concept

=

de markt veroveren en behouden met creativiteit en deskundigheid.

=

onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrent

=

efficiënter bedrijfsproces

Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies

{

Het Energiehuis is dé plek voor eigentijdse podiumkunsten voor de stad Dordrecht en regio. Deze ontmoetingsplek staat van ‘s ochtends vroeg tot laat in de avond ter beschikking voor zowel professionals als amateurs. Het gebouw en haar bewoners staan garant voor een nieuwe manier van kunst en cultuur ‘beleven’, ‘maken’ en ‘leren’. Kanters Horeca Advies heeft het Energiehuis begeleid bij de aanbesteding van de horeca in het Energiehuis. Het bestaande basisconcept van het Grand Café is in samenwerking met de Stichting Energiehuis doorontwikkeld. Kanters Horeca Advies heeft het aanbestedingsdocument opgesteld en de uitvoering van de openbare aanbesteding begeleid. Dit heeft geleid tot het samenwerkingsverband met de grootste cateraar van Dordrecht, Fles&Mes. In oktober is de samenwerkingsovereenkomst voor de exploitatie van het Grand Café en de catering van het Energiehuis ondertekend.

Andere klanten waarvoor conceptontwikkelopdrachten zijn uitgevoerd zijn: Gemeente Raalte, Gemeente Dinkelland, Museum Natura Dosset, Stadion Feijenoord, Scheper Ziekenhuis, Emmen Eindhoven Airport, IJsselland Ziekenhuis, Maastricht Aachen Airport, Ahoy’ Rotterdam Sportpaleis, Leveste – Zorggroep Suydevelt, Albron Foodservice, Vakantiepark De Krim Texel, Deventer Schouwburg, Carestel Restaurants België, Restair Airport Catering België, Ron Koebrugge Catering Services, Horequip Foodservice Equipment en Autogrill België & Luxemburg.

Energiehuis Dordrecht

Neem contact op

Wilt u meer informatie over conceptontwikkeling? Dan helpen wij u graag verder!

Informatie aanvragen

Stuur mij meer informatie over conceptontwikkeling in de horeca in een digitale folder.

Afspraak maken

Ik wil een afspaak maken voor een gesprek over conceptontwikkeling voor mijn nieuwe of bestaande zaak.

l

Offerte aanvragen

Stuur mij een offerte voor ondersteuning en advies over conceptontwikkeling voor mijn horecazaak.

Misschien vind je dit ook interessant

Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.