Heeft u horeca advies nodig?

In welke branche u ook werkzaam bent als ondernemer, creativiteit staat bij de ondernemer vaak garant voor nieuwe ideeën. Dit geldt zeker ook voor de horecaondernemer. Maar een idee is nog niet direct een realiseerbaar product of dienst voor de eindgebruiker. Dit moet ontwikkeld worden. U bevindt zich dan op het terrein van de conceptontwikkeling horeca. Conceptontwikkeling horeca is niet alleen een behoefte die ontstaat uit goede ideeën. Ook de druk vanuit de markt en de concurrentie kan het noodzakelijk maken om u met conceptontwikkeling horeca bezig te houden. Denk hierbij aan een nieuw product of een nieuw concept die in de horecawereld populair wordt.

Hoe horeca conceptontwikkeling aanpakken?

Een concept begint met een idee, maar u zou een slechte ondernemer zijn als u uw idee vanuit het niets zou invoeren. U moet van het idee een concept maken, dat eventueel getest is voordat u het concept daadwerkelijk invoert. Conceptontwikkeling houdt niet meer in dan een goede fundering maken, waarop uw idee rust en waarop het concept ten uitvoer gebracht kan worden. U zult eerst moeten bepalen of een concept ook daadwerkelijk haalbaar is. Is het concept aantrekkelijk voor uw doelgroep, hoe zit het met uw prijspositionering en is dit ook financieel haalbaar voor uw horecaonderneming? Daarnaast moet u kijken hoe u met het concept in de markt staat. U doet er daarom goed aan om voor horeca conceptontwikkeling een expert in te schakelen.

Kanters Horeca Advies helpt u bij uw horeca concept ontwikkelen

Wilt u een horeca concept ontwikkelen, maar heeft niet de kennis om dit aan te pakken? Dan kunt u met hulp van Kanters Horeca Advies uw horeca concept ontwikkelen. Met ons aan uw zijde heeft u expertise en kennis van de horecabranche in huis. Wij kunnen u in alle fasen van conceptontwikkeling helpen. Daarnaast kunnen wij uw concept toetsen aan de haalbaarheid op de markt en op bedrijfseconomisch gebied en helpen u graag bij de introductie van uw nieuwe concept.

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!