...

Bemiddeling

Wat leuk! U wilt dus meer weten over een bemiddeling omdat u op zoek bent naar een geschikte exploitant, partner of leverancier? Daar vertel ik u graag meer over!

De kracht van een bemiddeling!

In veel nieuwe projecten maakt horeca deel uit van het ontwikkelingsplan, waarvoor een geschikte kandidaat voor de exploitatie moet worden gevonden. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een partner om mee samen te werken of een leverancier om iets voor elkaar te krijgen.

Het is daarbij belangrijk dat de exploitant de originele formule biedt die u voor ogen heeft en beschikt over voldoende professionaliteit en financiële middelen om de continuïteit te waarborgen.

Met ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om meerdere kandidaat ondernemers en bedrijven voor te dragen zodat een passende invulling wordt gerealiseerd.

Waarom Bemiddeling

door Kanters Horeca Advies?

=

Gericht aanbod van horeca kandidaten en leveranciers

=

Advies over relevante concepten en haalbaarheid van de horeca exploitatie

=

Beperking van financieel risico door  gedegen onderzoek naar doelgroep en hun gedrag

=

Maak gebruik van onze zeer uitgebreide netwerk van horeca ondernemers en leveranciers. Wij vinden altijd de geschikte horeca voor de meest uiteenlopende locaties.

Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies

{

Kanters Horeca Advies heeft de deelgemeente ondersteund tijdens de ontwikkeling van het cultuurgebouw Islamunda in de deelgemeente. Het cultuurgebouw bevat een platvloer theaterzaal voor voorstellingen en optredens, een bibliotheek, een cultuurschool voor muziek en dans en een horecagelegenheid. Kanters Horeca Advies is betrokken geweest bij de conceptontwikkeling en inrichting van de horecagelegenheid en heeft ook de horecaexploitant bemiddeld.

Ander opdrachtgevers van bemiddelingsopdrachten zijn: TNT, 365 (voorheen ArboNed), Burger King, ING Vastgoed, TCN Property Projects, Bohemen Ruimte in Ontwikkeling, Johan Matser Projectontwikkeling BV, Autogrill-AC Benelux, Vakantie- en Attractiepark Slagharen, Wegrestaurant De Somp, PLC Partners in Leisure, Hajé Restaurants & Hotels, Compass Group Nederland, River House Hotel, Facilium Nederland, Albron Foodservice, Vakantiepark De Groene Heuvels en Esbihuis Projectontwikkeling.

Deelgemeente Ijsselmonde

Neem contact op

Wil je meer informatie over Bemiddeling?

Informatie aanvragen

Klik hier om een digitale folder aan te vragen met meer informatie over bemiddeling.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om te bespreken hoe we u kunnen helpen met bemiddelen?

l

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor onze dienstverlening met betrekking tot bemiddeling.

Misschien vind je dit ook interessant

Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.