...

Bedrijfsdoorlichting

Om zwakke plekken in de organisatie op te sporen en gericht te blijven bouwen aan een effectieve, efficiënte en vooral gastgerichte organisatie heeft Kanters Horeca Advies de ‘bedrijfsdoorlichting’ ontwikkeld.

De kracht van een bedrijfsdoorlichting

Steeds meer organisaties hebben te kampen met een teruglopend rendement. Om zwakke plekken in een organisatie te ontdekken heeft Kanters Horeca Advies de ‘bedrijfsdoorlichting’ ontwikkeld.

In overleg met de ondernemer lichten we één of meerdere onderdelen door van de organisatie waarbij we aandacht besteden aan ‘fundamentals’ zoals de missie en doelstellingen, marketing- & promotieaanpak, omzet- en kostenposten en de financiële performance van uw organisatie.

De resultaten verwerken we in een rapportage waarin we ook concrete en pragmatische aanbevelingen geven voor verbeteringen. Deze lichten we tijdens een bespreking uitgebreid toe. Vervolgens heb je de keus of je gebruik wilt maken van de expertise van Kanters Horeca Advies bij het uitvoeren van de verbeterpunten.

 

Waarom een Bedrijfsdoorlichting

door Kanters Horeca Advies?

=

Ontdek de zwakke plekken in de organisatie waardoor kosten hoog en rendement laag zijn

=

Aandacht voor je doelstellingen en de financiële performance van uw organisatie.

=

Resultaten verwerkt in een rapportage met concrete en pragmatische aanbevelingen

=

Maak gebruik van onze expertise van de horeca branch voor het uitvoeren van de verbeterpunten

Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies

{

Hollywood Music Hall: Kanters Horeca Advies heeft een doorlichting van de discotheek / club uitgevoerd en een analyse van de potentiële horeca omzet gemaakt. We hebben ons niet alleen verdiept in het cijfermateriaal van de Hollywood Music Hall, maar zijn ook betrokken geweest bij de bedrijfsvoering, de medewerkers en de uitvoering van het beleid.

Andere klanten die wij ondersteundhebben met bedrijfsdoorlichting op het gebied van financieel management, onderscheidend vermogen en gasttevredenheid zijn: Vakantiepark Hofstede, Wier&Ga Eten en Drinken in Castricum, Grand-Café Restaurant Dordts Genoegen, Brasserie Zorgcombinatie Nieuwe Maas / Zonnehuisgroep Vlaardingen, Autogrill-AC Benelux, IJsselland Ziekenhuis, Abe Lenstra Stadion Heerenveen, Thialf Heerenveen, Deventer Schouwburg, Ahoy’ Rotterdam, Bowling en partycentrum Dragt Strand Horst, ROC Koning Willem I College Den Bosch, Stadion Feyenoord, ROC Koning Willem I College Den Bosch, Stadion Feyenoord, Sparta Stadion ‘Het Kasteel’, Rotterdam Cultuurpodium, Groene Engel Oss, Gemeente Dinkelland, Zuiderzee Museum, Omniversum, Brasserie Maxime, Landal Greenparks, Carestel Restaurants België, Ron Koebrugge Catering Services en de Universiteit Wageningen

Fred Diaz

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de bedrijfsdoorlichting? Dan helpen wij u graag verder!

Informatie aanvragen

Stuur mij informatie toe over de bedrijfsdoorlichting.

Afspraak maken

Ik wil een afspraak om te sparren over bedrijfsdoorlichting.

l

Offerte aanvragen

Stuur mij een offerte over de bedrijfsdoorlichting.

Misschien vind je dit ook interessant

Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.