(078) 630 06 05 info@kantershorecaadvies.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Kanters Horeca
  • Home
  • Wat doen wij
    • Meer gasten
      • Marktonderzoek
      • Conceptontwikkeling Horeca
      • Concurrentieanalyse
      • Uitbesteden
      • Aanbesteden
      • Bemiddeling
    • Tevreden gasten
      • Monitoren van reviewsites
      • Gasttevredenheidsmeting
      • Doelgroepanalyse & verwachtingen
    • Meer-rendement
      • Haalbaarheidsanalyse en ratio analyse
      • Financieringsplan
      • Marketingplan
      • Dashboarding
      • Planning & control
      • Benchmarking
    • Uitbreiden
      • Management Support
      • Business development
      • Groeistrategie
      • Strategievorming
    • Betere resultaten
      • Bedrijfsdoorlichting
      • GAP-analyse
      • Interim Horeca Management
      • Risico analyse
      • Scenarioplanning
  • Over ons
    • Over ons
  • Nieuws
  • Contact
Selecteer een pagina
  1.  Home
  2. Organisatie inrichten en opbouwen
  3. Informatie aanvragen

Organisatie inrichten en opbouwen

Informatie aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct een digitale folder per e-mail.

    Neem contact op

    

    Adresgegevens

    Wollefoppenstraat 176
    3061 MZ Rotterdam

    

    06 20795798

    

    info@kantershorecaadvies.nl

    Kanters Horeca Advies beantwoordt vragen van ondernemers en adviseert op het gebied van horeca in de snel veranderde markt van vandaag.

    Laatste berichten

    Horecamarketing marketingmix en onderscheidend vermogen
    Horecamarketing marketingmix en onderscheidend vermogen

    jul 21, 2021

    Onderscheidend vermogen door een goede marketingmixOnderscheidend vermogen Afgelopen week sprak een Richard. Hij heeft een strandtent in Zeeland. Zijn gerechten, drankassortiment en grosso modo ook de inrichting leek op die van zijn concurrenten. Hij vroeg zich af hoe...

    Oplossingen voor het personeelstekort in de horeca.
    Oplossingen voor het personeelstekort in de horeca.

    feb 18, 2024

    Je zou bijna zeggen dat elke horecazaak last heeft van het personeelstekort in Nederland. Het begon in 2019 met krantenberichten over een gebrek aan keukenmedewerkers. Na de coronacrisis in 2020 en 2021 verschenen al snel berichten dat horecamedewerkers massaal de...

    Duurzaamheid in de horeca: Een weg naar milieubewust ondernemen.
    Duurzaamheid in de horeca: Een weg naar milieubewust ondernemen.

    feb 18, 2024

    In een wereld die steeds meer waarde hecht aan duurzaamheid, staan horecaondernemingen voor de uitdaging om milieuvriendelijke praktijken te omarmen. Deze blog onderzoekt de verschillende aspecten van duurzaamheid in de horeca en hoe bedrijven kunnen bijdragen aan een...

    “Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?
    “Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?

    feb 14, 2024

    “Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd? Ezelsbruggetje 30-30-30 Het doel van elke horeca ondernemer is rendement maken met zijn horeca onderneming. Een handig ezelsbruggetje is 30-30-30. 30% van...

    Waar kunnen we mee helpen?

    • Meer gasten 
    • Tevreden gasten
    • Meer rendement
    • Uitbreiden
    • Betere resultaten
    • Volgen
    • Volgen
    • Volgen
    • Volgen
    • Volgen

    Privacybeleid & Algemene voorwaarden

    Cookiebeleid

    • Home
    • Wat doen wij
      • Meer gasten
        • Marktonderzoek
        • Conceptontwikkeling Horeca
        • Concurrentieanalyse
        • Uitbesteden
        • Aanbesteden
        • Bemiddeling
      • Tevreden gasten
        • Monitoren van reviewsites
        • Gasttevredenheidsmeting
        • Doelgroepanalyse & verwachtingen
      • Meer-rendement
        • Haalbaarheidsanalyse en ratio analyse
        • Financieringsplan
        • Marketingplan
        • Dashboarding
        • Planning & control
        • Benchmarking
      • Uitbreiden
        • Management Support
        • Business development
        • Groeistrategie
        • Strategievorming
      • Betere resultaten
        • Bedrijfsdoorlichting
        • GAP-analyse
        • Interim Horeca Management
        • Risico analyse
        • Scenarioplanning
    • Over ons
      • Over ons
    • Nieuws
    • Contact
    Beheer cookie toestemming
    Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
    Functioneel Altijd actief
    De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
    Voorkeuren
    De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
    Statistieken
    De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
    Marketing
    De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
    Beheer opties Beheer diensten Beheer {vendor_count} leveranciers Lees meer over deze doeleinden
    Bekijk voorkeuren
    {title} {title} {title}