Conceptontwikkeling
Consumenten worden overladen met nieuwe producten, concepten en merken. Ook in de horeca is het een hele kunst om op te vallen tussen alle aanbieders.
De kunst van het opvallen tussen de aanbieders
Consumenten worden overladen met nieuwe producten, concepten en merken. Ook in de horeca is het een hele kunst om op te vallen tussen alle aanbieders. Onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrent, voordeel voor de consument, een attractief imago en een helder bedrijfsconcept zijn essentieel om uw plaats in de markt te veroveren en te behouden.
Daarnaast wilt u een efficiënt bedrijfsproces, waarbij investeringen en exploitatiekosten in een gezonde verhouding staan ten opzichte van uw inkomsten. Het assortimentsaanbod en uw prijspositionering zijn bepalende factoren voor de omzet, maar zonder een heldere uitwerking en consistente samenhang van de 6 P’s bereik je nooit een optimale conceptuele invulling.
Kanters Horeca Advies kan het bestaande bedrijfsconcept toetsen op de positie in de markt of u bijstaan in de ontwikkeling en introductie van nieuwe ideeën of concepten.
De voordelen van conceptontwikkeling!
creëren attractief imago met een origineel en authentiek concept
de markt veroveren en behouden met creativiteit en deskundigheid.
onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrent
efficiënter bedrijfsproces
Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies
Neem contact op
Wilt u meer informatie over conceptontwikkeling? Dan helpen wij u graag verder!
Informatie aanvragen
Stuur mij meer informatie over conceptontwikkeling in de horeca in een digitale folder.
Afspraak maken
Ik wil een afspaak maken voor een gesprek over conceptontwikkeling voor mijn nieuwe of bestaande zaak.
Offerte aanvragen
Stuur mij een offerte voor ondersteuning en advies over conceptontwikkeling voor mijn horecazaak.
Misschien vind je dit ook interessant
Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.
Oplossingen voor het personeelstekort in de horeca.
Je zou bijna zeggen dat elke horecazaak last heeft van het personeelstekort in Nederland. Het begon in 2019 met...
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?...
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing.
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing. "Hey Dennis, ik ben actief op social media, ik...