Bemiddeling
Wat leuk! U wilt dus meer weten over een bemiddeling omdat u op zoek bent naar een geschikte exploitant, partner of leverancier? Daar vertel ik u graag meer over!
De kracht van een bemiddeling!
In veel nieuwe projecten maakt horeca deel uit van het ontwikkelingsplan, waarvoor een geschikte kandidaat voor de exploitatie moet worden gevonden. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een partner om mee samen te werken of een leverancier om iets voor elkaar te krijgen.
Het is daarbij belangrijk dat de exploitant de originele formule biedt die u voor ogen heeft en beschikt over voldoende professionaliteit en financiële middelen om de continuïteit te waarborgen.
Met ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om meerdere kandidaat ondernemers en bedrijven voor te dragen zodat een passende invulling wordt gerealiseerd.
Waarom Bemiddeling
door Kanters Horeca Advies?
Gericht aanbod van horeca kandidaten en leveranciers
Advies over relevante concepten en haalbaarheid van de horeca exploitatie
Beperking van financieel risico door gedegen onderzoek naar doelgroep en hun gedrag
Maak gebruik van onze zeer uitgebreide netwerk van horeca ondernemers en leveranciers. Wij vinden altijd de geschikte horeca voor de meest uiteenlopende locaties.
Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies
Neem contact op
Wil je meer informatie over Bemiddeling?
Informatie aanvragen
Klik hier om een digitale folder aan te vragen met meer informatie over bemiddeling.
Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken om te bespreken hoe we u kunnen helpen met bemiddelen?
Offerte aanvragen
Vraag een offerte aan voor onze dienstverlening met betrekking tot bemiddeling.
Misschien vind je dit ook interessant
Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.
Oplossingen voor het personeelstekort in de horeca.
Je zou bijna zeggen dat elke horecazaak last heeft van het personeelstekort in Nederland. Het begon in 2019 met...
Duurzaamheid in de horeca: Een weg naar milieubewust ondernemen.
In een wereld die steeds meer waarde hecht aan duurzaamheid, staan horecaondernemingen voor de uitdaging om...
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?...