Met een haalbaarheidsonderzoek horeca weet u waar u aan toe bent

Een kenmerk van veel ondernemers is dat zij vol met ambitie zitten. Zij maken graag nieuwe plannen en zien in bepaalde projecten mogelijkheden om hun doelstellingen te bereiken. In een snel bewegende markt als de horecabranche speelt dit misschien nog wel extra. U ziet mogelijkheden om een nieuwe vestiging te openen, uit te breiden of van concept te veranderen. Het kan ook zijn dat u een beginnende horecaondernemer bent en vol ambitie een nieuwe horecagelegenheid wilt openen. Een haalbaarheidsonderzoek horeca kan u helpen om uw plannen te verwezenlijken en inzicht te krijgen in wat uw mogelijkheden zijn.

Haalbaarheidsonderzoek horeca uitvoeren is belangrijk

Waarom is een haalbaarheidsonderzoek horeca uitvoeren zo belangrijk voordat u een nieuw project opstart? Een nieuw project houdt ook een (grote) investering in. Deze investering wilt u weer terugverdienen en u wilt uiteraard ook winstgevend zijn. Een haalbaarheidsonderzoek brengt alle financiële obstakels in beeld en of u daadwerkelijk die omzet kunt realiseren om alle kosten terug te verdienen. Een haalbaarheidsonderzoek geeft aan welke investeringen nodig zijn, hoeveel omzet u moet draaien en hoe het zit met het klantenpotentieel. Een haalbaarheidsonderzoek horeca uitvoeren is lastig voor veel ondernemers om zelf uit te voeren. Schakel hiervoor een specialist in.

Haalbaarheidsonderzoek horeca laten uitvoeren door Kanters Horeca Advies

Wilt u een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren, dan moet u weten waar u op moet letten. Helemaal als het om de financiële aspecten aankomt, zijn niet alle horecaondernemers even kundig. Daarom kunt u een haalbaarheidsonderzoek horeca laten uitvoeren door Kanters Horeca Advies. Met een team van experts worden alle aspecten onderzocht en blootgelegd. U weet na het haalbaarheidsonderzoek exact of u uw ambities daadwerkelijk kunt omzetten in een actieplan. Uiteraard mag u ook hier de nodige ondersteuning verwachten van Kanters Horeca advies. Het haalbaarheidsonderzoek stelt u in staat om beslissingen te maken voor een succesvol project.

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!