Monitoren van reviewsites

Dus je bent geïnteresseerd in monitoren van gasttevredenheid van jouw gasten en die van concurrenten via de reviewsites? Dat vind ik best logisch, want het is van invloed op jouw imago in de buitenwereld. Gasten kijken toch eerst op de reviewsites als zij niet weten welk restaurant zij moeten kiezen.

 

De kracht van het monitoren van reviewsites

Reviewsites zijn niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van moderne horeca. Gasten hebben snel een mening klaar en een goede review is letterlijk goud waard. Er zijn ondertussen een flink aantal sites beschikbaar: Tripadvisor, The Fork, Eet.nu, Yelp, Google, Bookdinner en Thuisbezorgd.

Wij houden de reviews van deze sites bij in een database die dagelijks geactualiseerd wordt. De resultaten laten wij zien via een dashboard dat door jou op een laptop, een desktop, een tablet, een smartphone of zelfs via een smartwatch bekeken kan worden. Zo heb je altijd snel inzicht hoe  gasten je gastvrijheid waarderen.

Waarom Monitoren Reviewsites

door Kanters Horeca Advies?

=

Snel inzicht in de waardering van je gasten voor je gastvrijheid en de kwaliteit van je dienstverlening.

=

Betere besluitvorming en snel schakelen naar aanleiding van waardering

=

Gedegen advies door onze expertise van de horeca branch

Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies

{

Kanters Horeca Advies biedt data aan waarmee wij de gastenwaardering van andere horecazaken kunnen volgen an afzetten tegen onze eigen resultaten. Daar maak ik dankbaar gebruik van. Aldus André Witjes van Graave Eten & Drinken in Arnhem.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over het monitoren van reviewsites ontvangen? Dan helpen wij u graag verder!

Informatie aanvragen

Stuur mij informatie toe over het monitoren van reviewsites.

Afspraak maken

Neem contact op met mij om over het monitoren van reviewsites te sparren.

l

Offerte aanvragen

Stuur mij een offerte over het monitoren van reviewsites.

Misschien vind je dit ook interessant

Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.