Monitoren van reviewsites
Dus je bent geïnteresseerd in monitoren van gasttevredenheid van jouw gasten en die van concurrenten via de reviewsites? Dat vind ik best logisch, want het is van invloed op jouw imago in de buitenwereld. Gasten kijken toch eerst op de reviewsites als zij niet weten welk restaurant zij moeten kiezen.
De kracht van het monitoren van reviewsites
Reviewsites zijn niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van moderne horeca. Gasten hebben snel een mening klaar en een goede review is letterlijk goud waard. Er zijn ondertussen een flink aantal sites beschikbaar: Tripadvisor, The Fork, Eet.nu, Yelp, Google, Bookdinner en Thuisbezorgd.
Wij houden de reviews van deze sites bij in een database die dagelijks geactualiseerd wordt. De resultaten laten wij zien via een dashboard dat door jou op een laptop, een desktop, een tablet, een smartphone of zelfs via een smartwatch bekeken kan worden. Zo heb je altijd snel inzicht hoe gasten je gastvrijheid waarderen.
Waarom Monitoren Reviewsites
door Kanters Horeca Advies?
Snel inzicht in de waardering van je gasten voor je gastvrijheid en de kwaliteit van je dienstverlening.
Betere besluitvorming en snel schakelen naar aanleiding van waardering
Gedegen advies door onze expertise van de horeca branch
Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies
Neem contact op
Wilt u meer informatie over het monitoren van reviewsites ontvangen? Dan helpen wij u graag verder!
Informatie aanvragen
Stuur mij informatie toe over het monitoren van reviewsites.
Afspraak maken
Neem contact op met mij om over het monitoren van reviewsites te sparren.
Offerte aanvragen
Stuur mij een offerte over het monitoren van reviewsites.
Misschien vind je dit ook interessant
Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.
Oplossingen voor het personeelstekort in de horeca.
Je zou bijna zeggen dat elke horecazaak last heeft van het personeelstekort in Nederland. Het begon in 2019 met...
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?...
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing.
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing. "Hey Dennis, ik ben actief op social media, ik...