Aanbesteden
De kracht van het aanbesteden!
Overweegt u om te gaan aanbesteden, dan treedt de vraag op welke partner het beste bij u past. Soms zijn dat contract- of partycateraars, soms lokale particuliere ondernemers en soms zijn er veel geschiktere kandidaten uit een meer onverwachte hoek.
Daarbij gaat het niet alleen om de financiële condities, maar zeker ook om de kwalitatieve performance, de betrokkenheid en de samenwerkingssfeer.
Kanters Horeca Advies heeft een zeer uitgebreid netwerk in de horeca, catering- en foodservicemarkt, waardoor voor elke situatie geschikte kandidaten kunnen worden aangedragen.
Bij onze werkwijze blijft u ‘in charge’ en bent u de uiteindelijke beslisser. Wij adviseren u, schrijven de aanbestedingsdocumenten, managen het proces en dragen zorg voor een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering.
Kortom, wij begeleiden u in het besluitvormingsproces om al dan niet uit te besteden en helpen u bij uitbesteding aan de juiste partner en het best passende cateringcontract.
Waarom Aanbesteden?
U geeft de doorslag in de samenwerking met de horeca gelegenheden die we aandragen
We ontzorgen u volledig in het aanbestedingstraject. Advies, management en implementatie, u hoeft er geen omkijken naar te hebben.
Maak gebruik van ons zeer uitgebreide netwerk horeca, catering- en foodservicemarkt. Voor ieder denkbare situatie hebben wij een geschikte horecapartner.
Gedegen advies door onze relevante expertise van de horeca branch
Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies
Neem contact op
Wilt u meer informatie over aanbesteden ontvangen? Dan helpen wij u graag verder!
Informatie aanvragen
Stuur mij een ditgitale folder met meer informatie toe over aanbesteden.
Afspraak maken
Neem contact op met mij om over een aanbesteding van mijn zaak te sparren.
Offerte aanvragen
Stuur mij een offerte om de aanbesteding van mijn horecazaak te begeleiden.
Misschien vind je dit ook interessant
Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.
Oplossingen voor het personeelstekort in de horeca.
Je zou bijna zeggen dat elke horecazaak last heeft van het personeelstekort in Nederland. Het begon in 2019 met...
Duurzaamheid in de horeca: Een weg naar milieubewust ondernemen.
In een wereld die steeds meer waarde hecht aan duurzaamheid, staan horecaondernemingen voor de uitdaging om...
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?...