Concurrentieanalyse
U wilt dus meer weten over onze manier om de bedrijfsgeheimen van uw concurrenten te ontrafelen? Daar vertel ik u graag meer over!
Unieke database met 68.000 horecazaken
Een concurrentieanalyse helpt je om je concurrentie te begrijpen. Het biedt ondersteuning bij het vinden van je unieke positie in de markt. Met de analyse maak je een inschatting van de sterktes en zwaktes van je concurrenten. Met deze kennis over je concurrenten kun je effectieve strategieën kiezen die jouw concurrentievoordeel vergroten.
Kanters beschikt over een database met de gegevens van 68.000 horecazaken in Nederland. Deze database werken wij wekelijks bij! Via onze concurrentiedatabase beschikken wij over informatie zoals type restaurant, conceptbeschrijving, motto, menukaart, prijsindicatie, aantal medewerkers, omzetschatting, kostenstructuur, rendement, oppervlakte, aantal couverts, waardering van reviewsites, huur, gemiddelde besteding en aantal gasten.
Dat is een aardig compleet beeld waardoor wij in korte tijd een overzicht kunnen geven van uw speelveld en kunnen ontrafelen op welke manier u zich kunt onderscheiden bij uw gasten.
Waarom een Concurentieanalyse
door Kanters Horeca Advies?
Een sterkere positie verwerven in de markt door inzicht in concurrenten
Ontwikkeling effectieve strategieën om concurrentievoodeel te vergroten
Unieke concerrentiedatabase met 68.000 horecazaken in Nederland
Gedegen advies door onze expertise van de horeca branch
Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies
Neem contact op
Wil je meer informatie over Concurrentieanalyse?
Informatie aanvragen
Stuur mij een digitale folder met meer informatie over concurrentieanalyse en de Kanters database.
Afspraak maken
Maak een afspraak voor een gesprek over concurrentieanalyse voor mijn horecazaak.
Offerte aanvragen
Stuur mij een offerte voor het uitvoeren van een concurrentieanalyse voor mijn horecazaak.
Misschien vind je dit ook interessant
Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.
Oplossingen voor het personeelstekort in de horeca.
Je zou bijna zeggen dat elke horecazaak last heeft van het personeelstekort in Nederland. Het begon in 2019 met...
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?...
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing.
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing. "Hey Dennis, ik ben actief op social media, ik...