...

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum beheert meer dan 700.000 uur radio, televisie, film en muziek. Beeld en Geluid is daarmee één van de grootste audiovisuele archieven van Europa. De collecties worden toegankelijk gemaakt voor een breed publiek, zoals professionals, onderwijs en particulieren. In het complex bevindt zich een museale publieksattractie: de Beeld en Geluid experience. In veertien themapaviljoens beleef je op interactieve wijze de wereld van radio, televisie, film en muziek.
De horeca is uitbesteed en bestaat uit een dagexploitatie, banquetingactiviteiten en een vergader- en pantryservice. Voor een professionele aanbesteding van het nieuwe cateringcontract is Kanters Horeca Advies aangetrokken.
Kanters Horeca Advies heeft eerst een analyse gemaakt van de lopende activiteiten. Mede op basis van onze bevindingen zijn de speerpunten voor de nieuwe aanbesteding vastgesteld en verwerkt in het aanbestedingsdocument.

Andere opdrachtgevers waarvoor opdrachten op het gebied van aanbesteding en uitbesteding zijn uitgevoerd zijn: Van der Linde Catering, Toussaint Horecagroep, The Movies Dordrecht, Seppe Airparc – Breda International Airport, Keukenhof te Lisse, Abe Lenstra Stadion Heerenveen, Thialf Heerenveen, Naturalis Leiden, Eindhoven Airport, Ahoy’ Rotterdam, Stadion Feyenoord / De Kuip Rotterdam, Landal GreenParks, Avonturenpark Hellendoorn, Gemeente Dinkelland, Johan Matser Projectontwikkeling, Cultuurpodium Groene Engel Oss en de gemeente Hoeksche Waard (ivm Restaurant Binnenmaas).

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.