(078) 630 06 05 info@kantershorecaadvies.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
Kanters Horeca
  • Home
  • Wat doen wij
    • Meer gasten
      • Marktonderzoek
      • Conceptontwikkeling Horeca
      • Concurrentieanalyse
      • Uitbesteden
      • Aanbesteden
      • Bemiddeling
    • Tevreden gasten
      • Monitoren van reviewsites
      • Gasttevredenheidsmeting
      • Doelgroepanalyse & verwachtingen
    • Meer-rendement
      • Haalbaarheidsanalyse en ratio analyse
      • Financieringsplan
      • Marketingplan
      • Dashboarding
      • Planning & control
      • Benchmarking
    • Uitbreiden
      • Management Support
      • Business development
      • Groeistrategie
      • Strategievorming
    • Betere resultaten
      • Bedrijfsdoorlichting
      • GAP-analyse
      • Interim Horeca Management
      • Risico analyse
      • Scenarioplanning
  • Over ons
    • Over ons
  • Nieuws
  • Contact
Selecteer een pagina

Horecazaak starten

mei 6, 2022

‹ Previous
Interim Horeca Management
Next ›
Ondernemersplan (bedrijfsplan of businessplan) schrijven

Alexander Nouwen: Dennis heeft ons vanaf het begin af aan geholpen met het opbouwen van de zaak en continue verbeteren van het rendement. Door zijn veelzijdigheid en bedrijfskundige ervaring in de horecasector weet hij ons elke weer op inspirerende gedachtes te brengen waardoor wij een volgende stap kunnen zetten.

Laatste berichten

  • Je doelgroep bereiken met online marketing
  • Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing.
  • Horecamarketing marketingmix en onderscheidend vermogen
  • Hoe goed bereik jij je doelgroep met horecamarketing?
  • Horeca strategie vormen

Onderwerpen

Geen reacties om te tonen.

Neem contact op



Adresgegevens

Wollefoppenstraat 176
3061 MZ Rotterdam



06 20795798



info@kantershorecaadvies.nl

Kanters Horeca Advies beantwoordt vragen van ondernemers en adviseert op het gebied van horeca in de snel veranderende markt van vandaag.

Laatste berichten

Horecamarketing marketingmix en onderscheidend vermogen
Horecamarketing marketingmix en onderscheidend vermogen

jul 21, 2021

Onderscheidend vermogen door een goede marketingmixOnderscheidend vermogen Afgelopen week sprak een Richard. Hij heeft een strandtent in Zeeland. Zijn gerechten, drankassortiment en grosso modo ook de inrichting leek op die van zijn concurrenten. Hij vroeg zich af hoe...

Je doelgroep bereiken met online marketing
Je doelgroep bereiken met online marketing

jul 31, 2021

Je doelgroep bereiken met online marketing. Hoe doe je dat? Na mijn vakantie heb ik een aantal afspraken gepland met horeca ondernemers om over hun online marketing te praten. Ik ga hun online zichtbaarheid verbeteren, hun naamsbekendheid vergroten, een positief imago...

Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing.
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing.

jul 25, 2021

Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing. "Hey Dennis, ik ben actief op social media, ik hou m'n website actueel, ga online de interactie aan met gasten. Maar toch heb ik weinig online reserveringen. Hoe komt dat?" Een tijdje geleden...

Hoe kunnen we helpen

  • Meer gasten 
  • Tevreden gasten
  • Meer rendement
  • Uitbreiden
  • Betere resultaten
  • Nieuwe kansen

Volg ons

  • Volgen
  • Volgen
  • Volgen
  • Volgen
  1. Privacy
  2. Terms

©2022 

  • Home
  • Wat doen wij
    • Meer gasten
      • Marktonderzoek
      • Conceptontwikkeling Horeca
      • Concurrentieanalyse
      • Uitbesteden
      • Aanbesteden
      • Bemiddeling
    • Tevreden gasten
      • Monitoren van reviewsites
      • Gasttevredenheidsmeting
      • Doelgroepanalyse & verwachtingen
    • Meer-rendement
      • Haalbaarheidsanalyse en ratio analyse
      • Financieringsplan
      • Marketingplan
      • Dashboarding
      • Planning & control
      • Benchmarking
    • Uitbreiden
      • Management Support
      • Business development
      • Groeistrategie
      • Strategievorming
    • Betere resultaten
      • Bedrijfsdoorlichting
      • GAP-analyse
      • Interim Horeca Management
      • Risico analyse
      • Scenarioplanning
  • Over ons
    • Over ons
  • Nieuws
  • Contact