Onafhankelijke risicoanalyse
Bedrijfs- en ondernemersrisico’s binnen uw horecabedrijf brengen wij in kaart met een onafhankelijke risicoanalyse. Hierbij kijken wij naar verzekerbare, maar ook naar een groot aantal niet-verzekerbare risico’s.
Meer focus op resultaat door een onafhankelijke risicoanalyse
Een risicoaanalyse begint met een kennismakingsgesprek. Met behulp van een interactieve risico-inventarisatie tool (app via de iPad) brengen we de bedrijfs- en ondernemersrisico’s in kaart
Onderwerpen die worden besproken zijn o.a.
- Bedrijfsprocessen
- Inkoop/Verkoop
- Financiën en ICT
- Gebouwen en bedrijfsmiddelen
- Transport
- Human resources (personeelsbeleid)
Kanters Horeca Advies gaat aan de slag met het analyseren van de verkregen informatie en de aangeleverde documenten en stelt een rapportage bedrijfs- en risico-inventarisatie op. In een vervolggesprek wordt de rapportage met u besproken met hierin overzichtelijk de aanbevelingen, opmerkingen en het actieplan.
Hoe doen we een risicoanalyse
We beginnen met een kennismaking op uw locatie, ons kantoor of online
We inventariseren de bedrijfs-en ondernemersrisco’s van uw horecaonderneming met een handige app
We analyseren de verkregen informatie en documenten en maken hier een overzichtelijk rapportage van
In deze rapportage, die wij persoonlijk toelichten, doen we aanbevelingen en suggesties voor een effectief en uitvoerbaar actieplan
Indien gewenst kan Kanters Horeca Advies het risicomanagement periodiek agenderen en de rapportage cq. adviezen actualiseren
Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies
Neem contact op
Wilt u meer informatie over onafhankelijke risicoanalyse? Dan helpen wij u graag verder!
Informatie aanvragen
Stuur mij informatie toe over onafhankelijke risicoanalyse.
Afspraak maken
Ik wil een afspraak maken voor een onafhankelijke risicoanalyse.
Offerte aanvragen
Stuur mij een offerte over onafhankelijke risicoanalyse.
Misschien vind je dit ook interessant
Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.
Oplossingen voor het personeelstekort in de horeca.
Je zou bijna zeggen dat elke horecazaak last heeft van het personeelstekort in Nederland. Het begon in 2019 met...
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?...
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing.
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing. "Hey Dennis, ik ben actief op social media, ik...