Financieringsplan
Je bent enthousiast over je horecaconcept en je bent benieuwd naar het kostenplaatje. Met ons uitgebreide en gespecialiseerde financieringsplan kun je op verantwoorde wijze je horecadroom gaan verwezenlijken!
De kracht van een financieringsplan
In een financieringsplan geven wij op professionele wijze weer wat het commerciële plaatje is van je horecaplannen. We adviseren in zo’n financieringsplan hoe dit te realiseren, wat de kosten en opbrengsten zijn, welke investering ermee gemoeid is en hoe je dit gaat terugverdienen.
Vervolgens geven wij door middel van een haalbaarheidsanalyse en ratio analyse hoe de investering verantwoord gefinancierd kan worden. Een compacte marktscan nemen wij ook op in het financieringsplan. Belangrijk voor je geldverstrekkers omdat ze dan weten dat je de benodigde omzet realiseert onder de huidige marktomstandigheden. Om de realiteitswaarde van de kostenstructuur aan te tonen, onderbouwen wij deze met een benchmarkanalyse.
Waaruit bestaat een financieringsplan
van Kanters Horeca Advies?
Gedegen advies gebaseerd op onze horeca expertise over hoe je plannen te realiseren en wat de kosten, opbrengsten en benodigde investering zal zijn
Haalbaarheids- en ratioanalyse om de investering te verantwoorden voor je geldverstrekkers
Een compacte marktscan om geschatte omzet te toetsen aan huidige marktomstandigheden
Een benchmarkanalyse voor realiteitswaarde van de kostenstructuur
Wat zeggen klanten van Kanters Horeca Advies
Neem contact op
Wilt u meer informatie over het maken van een financieringsplan? Dan helpen wij u graag verder!
Informatie aanvragen
Stuur mij informatie toe over het maken van een financieringsplan.
Afspraak maken
Ik wil een afspraak plannen voor een gesprek over een financieringsplan.
Offerte aanvragen
Stuur mij een offerte voor het maken van een financieringsplan.
Misschien vind je dit ook interessant
Regelmatig publiceren wij relevante nieuwsartikelen over verschillende onderwerpen in de horecabranche.
Oplossingen voor het personeelstekort in de horeca.
Je zou bijna zeggen dat elke horecazaak last heeft van het personeelstekort in Nederland. Het begon in 2019 met...
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?...
Je doelgroep bereiken met online marketing
Je doelgroep bereiken met online marketing. Hoe doe je dat? Na mijn vakantie heb ik een aantal afspraken gepland met horeca...