...
Je doelgroep bereiken met online marketing. Hoe doe je dat? Na mijn vakantie heb ik een aantal afspraken gepland met horeca ondernemers om over hun online marketing te praten. Ik ga hun online zichtbaarheid verbeteren, hun naamsbekendheid vergroten, een positief imago creëren en waarom? Om meer gasten, reserveringen en omzet te realiseren. Je kunt heel generiek een advertentie plaatsen. Maar wat bereik je daarmee? Kom erachter wie je doelgroep is en welke berichten jouw doelgroep leest. Wat verwacht je doelgroep van jouw restaurant? Wanneer je dit weet kan je veel gerichter een boodschap sturen via social media.
Horeca doelgroep bereiken met online marketing

Horeca doelgroep bereiken met online marketing

Waarom je doelgroep bereiken met online marketing?

Voor de horeca is online marketing steeds belangrijker. Veel nieuwe concepten worden geïntroduceerd. Door op een slimme wijze online marketing in te zetten kun je de concurrentie voor zijn. Online marketing kan jouw zaak volboeken, je omzet flink laten stijgen en je bedrijf laten groeien. Tegenwoordig is adverteren via Facebook, LinkedIn, YouTube en andere kanalen niet meer weg te denken. Maar hoe behaal hiermee ook daadwerkelijk resultaat? Vaak doen horecaondernemers maar wat. Ze posten een foto van een gerecht en houden zo hun kanalen bij. Veel volgers hebben ze vaak niet en het is lastig om je doelgroep te bereiken. Het kost tijd en wat het nou echt oplevert, dat blijft de vraag.
Horeca doelgroep bereiken via Facebook, LinkedIn, YouTube, reviewsite en reserveringsites

Horeca doelgroep bereiken via Facebook, LinkedIn, YouTube, reviewsite en reserveringsites

De oplossing binnen handbereik!

Het kan lastig zijn om naast de hele bedrijfsvoering je ook nog te richten op online marketing. Vaak komt dit door een gebrek aan tijd en het ontbreken van kennis. Waar moet je beginnen? Bij Kanters Horeca Advies want wij helpen je! Wij brengen de doelgroep van jouw horecazaak in beeld (via ons marktdashboard) en laten zie hoe jouw potentiële gasten online communiceren. Doordat je dit weet kan je veel gerichter een boodschap sturen via social media. Daarmee is je conversie veel groter en heb je meer reserveringen in je restaurant. Vorige week besteedde ik ook aandacht aan online zichtbaarheid. Deze vlog vind je hier. De BLOG vind je hier. Ik heb ook een video opgenomen over online marketing. Deze vlog vind je hier. Ik maak graag een afspraak met je om vrijblijvend te sparren over jouw online marketing strategie. Je bereikt mij als volgt:
  • Mail: info@kantershorecaadvies.nl
  • Telefoon: 078-630.06.05
Kanters Horeca Advies verbetert onderscheidend vermogen en rendement van horeca gerelateerde bedrijven

Kanters Horeca Advies verbetert onderscheidend vermogen en rendement van horeca gerelateerde bedrijven

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.