...

Boris Bar & Kitchen is dé nieuwe horecagelegenheid op hét horecaplein van Dordrecht. Boris opent in augustus haar deuren op het Scheffersplein. Maar eerst wordt er geld voor de investering ingezameld. De voormalige boekhandel wordt namelijk verbouwd tot een moderne “hip and happening-” horecazaak waar gasten kunnen genieten van overheerlijke fingerfoods en een verrassend drankassortiment.

In januari kreeg Eva van Croonenburg de mogelijkheid om de laatste locatie op het Scheffersplein te bemachtigen. Zij zagen het meteen al voor ogen. De laatste mogelijkheid om op deze AAA-locatie de fantastische horecazaak te beginnen waarvan Eva al jaren droomde. De handtekening was dan ook snel gezet. Nu werd het tijd om plannen te maken. Maar hoe pakken we dat aan?

Dé horecazaak op hét horecaplein van Dordrecht met hulp Kanters Horeca Advies!

Bar van Boris Bar & Kitchen

Bar

De droom werd concreet toen het ondernemersplan af was. Dit was een proces van onderzoeken, nadenken, horecaconcepten vergelijken, cijfers op een rijtje zetten, grenzen verkennen en kaders aangeven. De horecaondernemers kozen ervoor om zich te laten begeleiden door een horeca-adviseur. Eva zegt hierover: “We zijn in zee gegaan met Dennis Oemar Said van Kanters Horeca Advies. Hij begeleidt ons van scratch af aan tot en met de opening in augustus. En hopelijk daarna ook nog!”.

 

 

Wat is Boris Bar & Kitchen?

Boris Bar & Kitchen serveert lekkere fingerfoods voor bij een borrel en natuurlijk prima lunches en diners. Eva: “Wij richten ons op de jongere doelgroep die samen met vrienden en bekenden willen genieten van een ontspannen omgeving en kwaliteitsproducten. Zeg maar de delicatessezaak onder de horecazaken.”

Plattegrond nieuwe situatie

Plattegrond nieuwe situatie

Boris Bar & Kitchen zoekt investeerders voor de verbouwing en inrichting van de zaak.

Een mooie droom en een goed plan is een mooie start. Maar de resultaten ontstaan pas bij de realisatie van het plan. Daarvoor is natuurlijk geld nodig. Eva heeft al haar spaargeld in Boris Bar & Kitchen geïnvesteerd. Dit laat zien hoe veel waarde zij hecht aan het starten met Boris Bar & Kitchen. Het leenbedrag wil zij bij elkaar krijgen door middel van crowdfunding.

Crowdfunding is een moderne manier van financieren van startups door relatief kleine bedragen te lenen bij veel particulieren. In het geval van Boris Bar & Kitchen is Horeca Crowdfunding uit Rotterdam ingeschakeld om het leenbedrag bij elkaar te verzamelen. Bij Horeca Crowdfunding zijn 5300 investeerders aangesloten die gezamenlijk € 23,4 miljoen geïnvesteerd hebben in 132 horecaprojecten.

Via Horeca Crowdfunding kunt u vanaf slechts 250 euro eenvoudig investeren in horecaconcepten. Investeerders ontvangen een mooi rendement (van ongeveer 7% a 8%) en zij ondersteunen hiermee een gepassioneerde horecaondernemer. Bovendien heeft Horeca Crowdfunding Nederland een AFM ontheffing ‘Bemiddeling Opvorderbare Gelden’ conform de wet op het financieel toezicht.

Sfeertekening Boris

Sfeertekening Boris

Boris Bar & Kitchen wordt een hit!

Door verwachtingen van gasten te overtreffen met een buitengewone gastvrije ervaring, een prettig aanvoelend interieur en een menukaart met verrassende gerechten in een onderscheidende moderne horecazaak, verwachten de ondernemers van Boris Bar & Kitchen een regelrechte hit te worden op het Scheffersplein.

Wilt u ook investeren in Boris Bar & Kitchen? Dat kan vanaf € 250,-. Kijk hier op de site van Horeca Crowdfunding.

Meer informatie over Boris Bar & Kitchen vindt u op de website. Kijk hier voor meer informatie over Boris Bar & Kitchen! 

Wil jij ook eens praten over wat Kanters Horeca Advies voor jou kan betekenen? Bel me dan eens (078-63.006.05) of mail me (info@kantershorecaadvies.nl). Dan maken we een afspraak om hierover te sparren onder het genot van een kop koffie. Natuurlijk is de eerste afspraak geheel vrijblijvend. Voor eerdere blogs kijk je hier.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.