info@kantershorecaadvies.nl

+31 (0)78 - 6300 605

Kanters Horeca AdviesKanters Horeca AdviesKanters Horeca AdviesKanters Horeca Advies
Menu
  • Home
  • Wat doen wij
    • Onderzoek
      • Marktonderzoek Horeca
      • Rendementsverbetering
    • Ontwikkeling
      • Business Development
      • Conceptontwikkeling Horeca
      • Uitbesteden & Aanbesteden
    • Management
      • Interim Horeca Management
      • Management Support
      • Bedrijfsdoorlichting Horeca
    • Overig
      • Bemiddeling
      • Juridisch horeca advies & Arbitrage
  • Wie zijn wij
    • Overzicht projecten en opdrachten
  • Blog
  • Contact
  • Coronacrisis
[block1 module1_share="facebook,twitter,gplus,linkedin"]
Concurrentie in de horeca - wat doen mijn concurrenten?

Concurrentie horeca

Concurrentie in de horeca – wat doen mijn concurrenten?

Concurrentie in de horeca – wat doen mijn concurrenten? Het is nu april 2021. Alweer meer dan een jaar hebben we in de horeca te maken met vergaande Coronamaatregelen. Daar moesten we natuurlijk wat mee. En inmiddels heeft een groot…

Lees verder
Concurrentieanalyse horeca – wat wil jij weten over jouw concurrenten?

Concurrentie horeca

Concurrentieanalyse horeca – wat wil jij weten over jouw concurrenten?

Concurrentieanalyse in de horeca – wat wil jij weten over jouw concurrenten? ‘Er is alweer een nieuwe concurrent geopend. Geen idee wat ze precies aanbieden en hoe hun kaart eruitziet. Of wat voor mensen er werken. Eigenlijk geen idee over…

Lees verder
Hoe verbeter ik het rendement van mijn strandpaviljoen

Benchmarking

Rendement strandpaviljoen – hoe verbeter je dat?

Hoe verbeter je het rendement van jouw strandpaviljoen? En hoe doen andere strandpaviljoens het? Misschien maak jij je weleens zorgen over het rendement van jouw strandpaviljoen. Over de financiën of de gasttevredenheidscijfers. En wil je weten hoe je dat kunt…

Lees verder
Huurprijs strandvlak berekenen. Hoe doe je dat?

Geen categorie

Huurprijs strandvlak berekenen. Hoe doe je dat?

De huurprijs van een strandvlak berekenen. Hoe doe je dat? In een van mijn vorige blogs schreef ik over het kopen of verkopen van strandpaviljoens. Hoe bepaal je dan een realistische koopprijs of verkoopprijs? Niet alleen van strandpaviljoens trouwens maar…

Lees verder
Benchmarking horeca - hoe werkt het?

Benchmarking

Benchmarking horeca – hoe werkt het?

Benchmarking horeca – hoe werkt het? Hoe doet dat restaurant dat? Waar haalt dat hotel zijn gasten toch vandaan? Hoe kan een café zo goed draaien? Herken je deze vragen? Dat je niet snapt hoe anderen iets wel voor elkaar…

Lees verder
Strandpaviljoen verkopen of kopen? Hoe bepaal je de waarde?

Horeca

Strandpaviljoen verkopen of kopen? Hoe bepaal je de waarde?

Strandpaviljoen verkopen of kopen. Hoe bepaal je de waarde? Vele horecaondernemers bouwen geen pensioen op. ‘Mijn pensioen is de zaak’, zeggen ze dan als ik daarnaar vraag. Op zich een logische manier van denken. Toch zijn daar natuurlijk grote risico’s…

Lees verder
Concurrentieanalyse Kanters Horeca Advies Porter 5krachtenmodel

Business Development

Concurrentieanalyse en marktontwikkeling in de horeca

Concurrentieanalyse en marktontwikkeling in de horeca. Of hoe zorg ik voor onderscheidend vermogen voor mijn horecazaak? Ideeën over een nieuwe horecazaak, een nieuw horecaconcept of een nieuwe doelgroep. Ik weet zeker dat jij als horecaondernemer daar vaak over nadenkt. En…

Lees verder
Marktontwikkeling nieuwe bistro

Business Development

Marktontwikkeling horeca – investeren zonder risico?

Marktontwikkeling horeca zonder risico door goed marktonderzoek Alle goede horecaondernemers denken regelmatig na over marktontwikkeling in hun horeca. Oftewel, hoe zij nieuwe horecazaken kunnen starten. Of nieuwe doelgroepen kunnen bereiken. Want stilstand is achteruitgang. Maar hoe zet je iets op…

Lees verder
Marktontwikkeling: uitstraling is belangrijk

Business Development

Marktontwikkeling in de horeca – hoe je meer gasten krijgt!

Marktontwikkeling is het thema van de komende blogs. Een heel belangrijk thema want met marktontwikkeling zul je nieuwe gasten aantrekken. Ook in lastige tijden! Nu eerst een recent praktijkvoorbeeld. In januari opende een klant zijn nieuwe zaak in Roosendaal: Toti…

Lees verder
Horecatrends 2021

Business Development

Horecatrends in 2021: inspirerende ontwikkelingen in de horeca

Horecatrends in 2021. Welke ontwikkelingen kun jij als horecaprofessional verwachten? En hoe kun je daar op inspelen? Dit blog beschrijft een aantal verwachte horecatrends voor 2021. Vooral op het gebied van bedrijfsvoering. Wil jij eens vrijblijvend praten over deze en…

Lees verder
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →

Meest recente berichten

  • Concurrentie in de horeca – wat doen mijn concurrenten?
  • Concurrentieanalyse horeca – wat wil jij weten over jouw concurrenten?
  • Rendement strandpaviljoen – hoe verbeter je dat?
  • Huurprijs strandvlak berekenen. Hoe doe je dat?
  • Benchmarking horeca – hoe werkt het?

Tags

advies bar besparen betrouwbaarheid cafe CAMPAGNE competenties concept Conceptontwikkeling doorlichting gasten gasttevredenheid grand-cafe groei Haalbaarheid herhaalbezoeken Horeca Horecaadvies horeca advies inspiratie integriteit intentie karakter kosten lagere kosten leiderschap loyalty loyaltyprogramma Marketing Marktonderzoek menu mogelijkheden museum omzet rendement restaurant resultaten spaarprogramma strategie theater vaardigheden verpleeghuis vertrouwen winst ziekenhuis

© 2020 Kanters Horeca Advies, Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: MDWebstudio.nl