info@kantershorecaadvies.nl

+31 (0)78 - 6300 605

Kanters Horeca AdviesKanters Horeca AdviesKanters Horeca AdviesKanters Horeca Advies
Menu
  • Home
  • Wat doen wij
    • Onderzoek
      • Financiële haalbaarheid
      • Marktonderzoek Horeca
      • Rendementsverbetering
    • Ontwikkeling
      • Business Development
      • Conceptontwikkeling Horeca
      • Uitbesteden & Aanbesteden
    • Management
      • Interim Horeca Management
      • Management Support
      • Bedrijfsdoorlichting Horeca
    • Overig
      • Bemiddeling
      • Juridisch horeca advies & Arbitrage
  • Wie zijn wij
    • Overzicht projecten en opdrachten
  • Blog
  • Contact
Business Development

Menu engineering in de...

By Dennis Oemar SaidOn 23 mei 2019

In deze blog laat ik je graag de video over Khotinsky in Dordrecht zien. Met eigenaar Alexander Nouwen heb ik boeiende gesprekken gehad over onder andere menu engineering. En zij...

Business Development

Rachel Camps – partner en...

By Dennis Oemar SaidOn 23 april 2019

Graag stellen wij Rachel Camps aan u voor! Sinds december 2018 is Rachel als partner en horeca consultant actief bij Kanters Horeca Advies. Wij zijn heel blij met Rachel vanwege...

Business Development

Gasttevredenheid in de...

By Dennis Oemar SaidOn 23 januari 2019

“Nee hoor, onze gasten zijn allemaal heel tevreden. Dat vraag ik ze gewoon. Ik denk dat ze ons gemiddeld een 7 of misschien zelfs wel een 8 zouden geven. Dat meten van...

Het nieuwe logo van Boris Bar & Kitchen

Business Development

Boris Bar & Kitchen: de nieuwste horecazaak op het Scheffersplein

Boris Bar & Kitchen is dé nieuwe horecagelegenheid op hét horecaplein van Dordrecht. Boris opent in augustus haar deuren op het Scheffersplein. Maar eerst wordt er geld voor de investering ingezameld. De voormalige boekhandel wordt namelijk verbouwd tot een moderne…

Lees verder
Kanters Horeca Advies - menu-engineering

Business Development

Menu engineering in de praktijk

In deze blog laat ik je graag de video over Khotinsky in Dordrecht zien. Met eigenaar Alexander Nouwen heb ik boeiende gesprekken gehad over onder andere menu engineering. En zij doen het goed zoals je zult zien. Eerst de video…

Lees verder
Rachel Camps - partner en horeca consultant Kanters Horeca Advies

Business Development

Rachel Camps – partner en horeca consultant bij Kanters Horeca Advies

Graag stellen wij Rachel Camps aan u voor! Sinds december 2018 is Rachel als partner en horeca consultant actief bij Kanters Horeca Advies. Wij zijn heel blij met Rachel vanwege haar persoonlijkheid, brede (management-)ervaring en haar grote drive om voor…

Lees verder
Gasttevredenheid: meten is weten

Business Development

Gasttevredenheid in de horeca: waarom meten zo belangrijk is.

“Nee hoor, onze gasten zijn allemaal heel tevreden. Dat vraag ik ze gewoon. Ik denk dat ze ons gemiddeld een 7 of misschien zelfs wel een 8 zouden geven. Dat meten van gasttevredenheid vind ik dan ook helemaal niet nodig…

Lees verder
Gastvrijheid en rendement in de horeca.

Business Development

Horecacijfers 2018 – hoe trek je nieuwe doelgroepen in 2019 aan?

December alweer. Een heerlijke tijd met vele prachtige mogelijkheden voor de horeca. Ook de tijd waarin veel van mijn adviesgesprekken gaan over de resultaten van het afgelopen jaar en de plannen voor het nieuwe jaar. Voor Kanters Horeca Advies was…

Lees verder
Horeca Dashboards

Business Development

Dashboards in de horeca: voordelen en toepassingen

“Dus als ik je goed begrijp dan zijn die dashboards de oplossing voor een flink aantal van mijn problemen?” zegt Ad. “Klopt, met dashboards kun je de kosten beter onder controle houden en je zult beter weten wat geld oplevert…

Lees verder
Benchmarking

Business Development

Hoe benchmarken in de horeca leidt tot rendementsverbetering

“Leuke blogs schrijf je Dennis. Laatst las ik in 1 van je blogs iets over benchmarken om het rendement te verbeteren. Kijk, dat interesseert me in het bijzonder. Maar kan dat ook voor een museum als het onze?” vroeg Sander,…

Lees verder
Meer Horecarendement

Business Development

De meest gemaakte fout bij het doorlichten van horecarendement

“De meest gemaakte fout bij het doorlichten van het rendement in horecaondernemingen is zo makkelijk te voorkomen.” zei ik tegen Alex. “Veel eigenaren richten zich namelijk alleen maar op het verbeteren van onderdelen van de activiteiten. Terwijl er, als je…

Lees verder
controle over rendement ve horeca onderneming

Business Development

Hoe u de kosten & opbrengsten van uw horecaonderneming wel onder controle...

“Maar hoe kan ik dan echt grip krijgen op de kosten en opbrengsten?” werd mij afgelopen week gevraagd door een ietwat onrustige horecaondernemer. De aanleiding voor het gesprek waren de matige resultaten over het afgelopen jaar. Het werd een leuk…

Lees verder
Rendementsbewaking, planning & control en benchmarking in de horeca

Business Development

Rendementsbewaking, planning & control en benchmarking in de horeca

Iedere horecaondernemer en bedrijfsleider in de horeca weet hoe belangrijk dit is: rendementsbewaking. Deze blog beschrijft eenvoudige – maar krachtige – mogelijkheden om het rendement in uw horecaonderneming in de gaten te houden. Rendementsbewaking: van papieren rapportages…. Nog niet zo…

Lees verder
  • 1
  • 2
  • →

Meest recente berichten

  • Boris Bar & Kitchen: de nieuwste horecazaak op het Scheffersplein
  • Menu engineering in de praktijk
  • Rachel Camps – partner en horeca consultant bij Kanters Horeca Advies
  • Gasttevredenheid in de horeca: waarom meten zo belangrijk is.
  • Horecacijfers 2018 – hoe trek je nieuwe doelgroepen in 2019 aan?

Tags

advies bar besparen betrouwbaarheid cafe CAMPAGNE competenties concept Conceptontwikkeling doorlichting gasten grand-cafe groei Haalbaarheid herhaalbezoeken Horeca horeca advies Horecaadvies inspiratie integriteit intentie karakter kosten lagere kosten leiderschap loyalty loyaltyprogramma Marketing Marktonderzoek menu mogelijkheden museum omzet rendement restaurant resultaten spaarprogramma sparen strategie theater vaardigheden verpleeghuis vertrouwen winst ziekenhuis

© 2017 Kanters Horeca Advies, Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: MDWebstudio.nl