info@kantershorecaadvies.nl

+31 (0)78 - 6300 605

Kanters Horeca AdviesKanters Horeca AdviesKanters Horeca AdviesKanters Horeca Advies
Menu
  • Home
  • Wat doen wij
    • Onderzoek
      • Marktonderzoek Horeca
      • Rendementsverbetering
    • Ontwikkeling
      • Business Development
      • Conceptontwikkeling Horeca
      • Uitbesteden & Aanbesteden
    • Management
      • Interim Horeca Management
      • Management Support
      • Bedrijfsdoorlichting Horeca
    • Overig
      • Bemiddeling
      • Juridisch horeca advies & Arbitrage
  • Wie zijn wij
    • Overzicht projecten en opdrachten
  • Blog
  • Contact
  • Smaakmakers
[block1 module1_share="facebook,twitter,gplus,linkedin"]
Placeholder

Business Development

Horecatrends op het gebied van gastvrijheid en marktontwikkeling.

Horecatrends op het gebied van gastvrijheid en marktontwikkeling. In deze vlog ga ik in op trends op het gebied van gastvrijheid en marktontwikkeling. Gastvrijheid in een tijd met minder en duurder personeel. En marktontwikkeling in een sector die hersteld van…

Lees verder
Placeholder

Business Development

10 Horecatrends over rendement en onderscheidend vermogen

10 Horecatrends over rendement en onderscheidend vermogen In deze blog leg ik jullie 10 horecatrends over rendement en onderscheidend vermogen uit. Rendement van jouw horecazaak bestaat natuurlijk uit omzet minus de kosten. Voor 2022 zijn een aantal structurele ontwikkelingen in…

Lees verder
Placeholder

Horeca

11 tips over standaardisatie en kostprijs calculatie in de keuken.

11 tips over standaardisatie en kostprijs calculatie in de keuken. Jullie kennen Nico van Toti in Roosendaal toch? Ik sprak deze week met zijn chefkok over standaardisatie en kostprijs calculatie. Het leek mij leuk om 11 tips te geven om…

Lees verder
Placeholder

Horeca

Keukenrendement en menu-engineering leidt tot meer winst in jouw horecazaak

Keukenrendement en menu-engineering leidt tot meer winst in jouw horecazaak! Adequaat keukenmanagement waarbij je gebruik maakt van menu engineering zorgt voor een netto resultaat van 25%. Ik leg je graag uit hoe dat werkt en kan je daarbij ondersteunen! In…

Lees verder
Placeholder

concepten

Keuzes tijdens het conceptontwikkelproces die leiden tot rendement.

In de vorige blog heb ik uitgelegd hoe onderscheidend vermogen ontstaat tijdens het ontwikkelproces. Deze blog gaat over keuzes die leiden tot maximale opbrengsten en minimale kosten. Keuzes tijdens het conceptontwikkelproces die leiden tot rendement. Keuzes tijdens het proces van…

Lees verder
Placeholder

Business Development

Conceptontwikkeling van onderscheidende horeca begint met compleet...

Conceptontwikkeling begint met marktonderzoek! In de vorige blog legde ik uit hoe het ontwikkelproces voor een onderscheidende horecazaak eruit ziet. Daarom leg ik in deze blog uit hoe onderscheidend vermogen onderzocht wordt en vertaald wordt naar het ontwerp van de…

Lees verder
Placeholder

concepten

8 tips voor het ontwikkelen van een onderscheidend horeca concept.

8 tips voor het ontwikkelen van een onderscheidend horeca concept. Horeca Concept Ontwikkeling Een winstgevende horecazaak begint bij het onderzoeken van de mogelijkheden, vertalen van gastbeleving, hun verwachting en onderscheidend vermogen naar een volledig uitgewerkt ontwerp. In deze blog krijg…

Lees verder
Placeholder

Horeca

Heerlijk, tevreden gasten op jouw terras!

Heerlijk, tevreden gasten op jouw terras! In de vorige vlogs vertelde ik over onderscheidende terrassen, verlengen van de terrastijd en verhogen van je terrasomzet. In deze blog ga ik in op altijd tevreden gasten ontvangen. Heerlijk, tevreden gasten op jouw…

Lees verder
Placeholder

Geen categorie

10 tips voor een bereikbaar terras

10 tips voor een bereikbaar terras Terrasplan Door na te denken over jouw organisatie strategie, de functie van je terras en de daaruit voortvloeiende keuzes voor meubilair, indeling, routing en logistiek kun je goed geld verdienen aan de vele gasten…

Lees verder
Placeholder

Horeca

Meer terras rendement

Meer terras rendement door langer terrasverblijf en terras langer gebruiken. Vorige week zat ik met Nico van Toti in Roosendaal te sparren. Hij stelde mij de vraag hoe zijn terrastijd verlengd kon worden en hoe hij zijn omzet uit het…

Lees verder
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • →

Meest recente berichten

  • Horecatrends op het gebied van gastvrijheid en marktontwikkeling.
  • 10 Horecatrends over rendement en onderscheidend vermogen
  • 11 tips over standaardisatie en kostprijs calculatie in de keuken.
  • Keukenrendement en menu-engineering leidt tot meer winst in jouw horecazaak
  • Keuzes tijdens het conceptontwikkelproces die leiden tot rendement.

Tags

advies betrouwbaarheid competenties concept Conceptontwikkeling dashboard database doelgroep doorlichting financieel rendement gasten gasttevredenheid grand-cafe groei Haalbaarheid herhaalbezoeken Horeca horeca advies Horecaadvies horecaondernemers horeca rendement Horecarendement Horeca resultaat horecaresultaat inspiratie integriteit keukenrendement lagere kosten leiderschap Marketing markt Marktonderzoek mogelijkheden museum omzet rendement restaurant resultaten Segmenteren strategie terrasomzet terrasverlenging theater vertrouwen winst

© 2020 Kanters Horeca Advies, Alle rechten voorbehouden.
Webdesign: MDWebstudio.nl