...

In deze blog laat ik je graag de video over Khotinsky in Dordrecht zien. Met eigenaar Alexander Nouwen heb ik boeiende gesprekken gehad over onder andere menu engineering. En zij doen het goed zoals je zult zien.

Eerst de video kijken? Klik op onderstaande foto. Video opent in een nieuw scherm.

Kanters & Khotinsky: een goed team

Kanters & Khotinsky: een goed team

 

Eerder schreef ik daar een blog over: Menu engineering en inkoopmanagement verhogen keuken rendement. De boodschap van dat blog is dat je regelmatig moet nadenken over de kwaliteit van jouw menukaart.

Dan moeten je bijvoorbeeld de volgende lastige vragen beantwoorden:

  • Welke gerechten doen het goed en welke niet?
  • Wat leveren alle gerechten op?
  • Hoe kunnen we de gerechten beter maken?
  • Hoe kunnen we de opbrengsten van gerechten verhogen?
  • Zijn er nieuwe gerechten die voor betere resultaten zorgen?

Menu engineering: het beantwoorden van lastige vragen

Als je begint dan zul je merken dat dit lastige vragen zijn om te beantwoorden. Als horecaondernemer heb je geen keuze. Deze vragen moet je beantwoorden om goede resultaten te halen. En dat wil je natuurlijk. Maar natuurlijk kan niemand beter dan een klant vertellen hoe ik in de praktijk werk? Daarom vertelt Alexander in de video over onze samenwerking. Door de kennis en slimme tools van Kanters in te zetten, hebben we deze lastige vragen kunnen beantwoorden. En nog veel meer. Maar eerst nog wat meer informatie over deze prachtige horecazaak.

Khotinsky in Dordrecht

Volgens Wikipedia was Khotinsky een uitvinder & ondernemer uit Rusland. Hij richtte bijvoorbeeld de ElektriciteitsMaatschappij, Systeem de Khotinsky op. Leuk detail, het restaurant zit nu in het oude Energiehuis van Dordrecht. Dat is natuurlijk geen toeval. Alexander en zijn mensen besteden altijd veel aandacht aan de kleinste details. Je ziet dat ook aan het interieur. Bij de verbouwing van het oude Energiehuis is de industriële uitstraling zoveel mogelijk behouden. En ook is er glas in het dak verwerkt waardoor veel natuurlijk licht naar binnen straalt. Daardoor groeien bijvoorbeeld de oude olijfbomen die binnen staan, heel goed. Het klopt gewoon.

Kanters & Khotinsky - een goed team

Kanters & Khotinsky – een goed team

Aan het woord: Alexander Nouwen

Genoeg geschreven. In de video zie je Alexander en zijn verhaal over onze samenwerking. Hij vertelt hoe wij een aantal projecten samen hebben gedaan. En hoe dat tot goede resultaten heeft geleid. Ook vertelt hij hoe hij zijn medewerkers begeleidt. En wat ze doen om de bezoekers gastvrijheid te laten beleven. Natuurlijk komen er nog meer interessante onderwerpen aan bod.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het prachtige Khotinsky. Kijk eens op de website!

Meer weten over menu engineering?

Natuurlijk valt er nog veel meer te vertellen over dit onderwerp. En de mogelijkheden die er zijn om dit te verbeteren. Wil jij ook weten hoe jouw horecarendement verbeterd kan worden? Bel me dan eens (078-63.006.05) of mail me (info@kantershorecaadvies.nl). Dan maken we een afspraak en praten we onder het genot van een kop koffie. Natuurlijk is de eerste afspraak geheel vrijblijvend.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.