Meer internationale gasten in jouw hotel

Samen met een ervaren Hotel Canvas Coach onderzoek je jouw kansen om meer en betere buitenlandse gasten aan te trekken. Het Hotel Canvas maakt je bewust van alles wat er nodig is ter voorbereiding op je internationale hospitality- & toerismeplan. Het geeft inzicht in jouw doelgroep, hun internationale locaties, hun verwachtingen ten aanzien van jouw hotel én hun boekingsgedrag.

Dit is alle informatie die nodig is om uit te vinden welke reserveringskanalen relevant zijn voor jouw doelgroep en welke partijen je kunt contracteren. Dit leidt direct tot meer reserveringen van buitenlandse gasten. Meer weten over hoe je internationale reserveringen krijgt?

In 5 afspraken stellen we het internationaliseringsplan met jou op. Voor de intake en de oplevering van het eindresultaat komen wij naar uw hotel. De andere drie afspraken vinden online plaats. Om het advies traject efficiënt te laten verlopen maken wij gebruik van een elektronische omgeving die online te benaderen is. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn wij met uw hotel in de weer. Het hele traject duurt 12 weken. Dit hele traject, dat leidt tot vele internationale gastenreserveringen kost € 2.500 (excl. BTW). Het allermooiste van HotelCanvas.nl is dat het volledig gesubsidieerd wordt.

Het kost u dus helemaal niks!!!!!  Maar levert wel vele reserveringen van goed betalende internationale gasten op.

Veel gestelde vragen

Uiteraard, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Nee, wij kunnen niet garanderen dat je de subsidie krijgt. De overheid neemt in ongeveer 8 tot 13 weken een beslissing. [uitleg]

Dan zijn er uiteraard verder geen kosten voor je. We helpen je zo goed mogelijk maar uiteindelijk neemt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland de beslissing.

Nee, de subsidie is voor het zogenaamde bewustwordingstraject. Daarom start je pas nadat de beslissing positief is. Zo loop je geen enkel risico. [uitleg]

Artikel 9 van het Subsidiebesluit Ministerie van Buitenlandse Zaken stelt : Subsidie wordt geweigerd indien de aanvraag wordt ingediend na aanvang van de activiteiten.

Wij bieden ter kennismaking een workshop aan voor een ochtend of een middag. Samen met je team maak je dan kennis met de mogelijkheden van een Hotel Canvas. Lees verder

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!