Nieuws
Wij houden je op deze plek graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt, innovatieve concepten en onze visie op de horeca branche.
Horecamarketing marketingmix en onderscheidend vermogen
Onderscheidend vermogen door een goede marketingmixOnderscheidend vermogen Afgelopen week sprak een Richard. Hij heeft een strandtent in Zeeland. Zijn gerechten, drankassortiment en grosso modo ook de inrichting leek op die van zijn concurrenten. Hij vroeg zich af hoe...
Oplossingen voor het personeelstekort in de horeca.
Het personeelstekort in de horeca is op te lossen door te investeren in medewerkers, ouder personeel aannemen, buitenlands personeel zoeken en eenvoudiger personeel die minder handelingen uitvoeren.
Duurzaamheid in de horeca: Een weg naar milieubewust ondernemen.
In een wereld die steeds meer waarde hecht aan duurzaamheid, staan horecaondernemingen voor de uitdaging om milieuvriendelijke praktijken te omarmen. Deze blog onderzoekt de verschillende aspecten van duurzaamheid in de horeca en hoe bedrijven kunnen bijdragen aan een groenere toekomst.
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd?
“Better service, low prices” voor personeel, hoe doe je dat in deze tijd? Ezelsbruggetje 30-30-30 Het doel van elke horeca ondernemer is rendement maken met zijn horeca onderneming. Een handig ezelsbruggetje is 30-30-30. 30% van...
Je doelgroep bereiken met online marketing
Je doelgroep bereiken met online marketing. Hoe doe je dat? Na mijn vakantie heb ik een aantal afspraken gepland met horeca ondernemers om over hun online marketing te praten. Ik ga hun online zichtbaarheid verbeteren, hun naamsbekendheid vergroten, een positief imago...
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing.
Hoe online zichtbaar is jouw horeca zaak? Meer omzet met online marketing. "Hey Dennis, ik ben actief op social media, ik hou m'n website actueel, ga online de interactie aan met gasten. Maar toch heb ik weinig online reserveringen. Hoe komt dat?" Een tijdje geleden...
Hoe goed bereik jij je doelgroep met horecamarketing?
Horeca omzetgroei segmenteren reserveringen Horeca omzetgroei door segmenteren zorgt voor reserveringen Marketing, erg leuk! Maar zo tijdrovend! Horecaondernemers doen hun best om hun marketing op te zetten. Maar hoe behaal je hiermee ook daadwerkelijk resultaat? Het...
Horeca strategie vormen
Horeca strategie is een onderschat onderdeel van het ondernemen in de horeca. Terwijl het heel belangrijk is om van tevoren te bedenken welke richting je op wilt met je zaak. En hoe die richting zal bijdragen aan een goed rendement. Een horeca strategie is trouwens...