Nieuws

Wij houden je op deze plek graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt, innovatieve concepten en onze visie op de horeca branche.

Productiviteit en roosteren in de horeca

Productiviteit en roosteren in de horeca

Productiviteit en roosteren Dit artikel gaat over het verhogen van de productiviteit in combinatie met het inroosteren van het personeel. Regelmatig krijg ik het verzoek om hierover mee te denken met een horecaonderneming. Ik ben altijd heel blij met dergelijke...

Lees meer
Een horecazaak financieren: hoe werkt dat?

Een horecazaak financieren: hoe werkt dat?

Financieren van een horecazaak? Daar hebben wij verstand van! Een horeca-ondernemers wil met een nieuwe horecazaak beginnen. Hij heeft een schitterende locatie op het oog. Uit gedegen marktonderzoek blijkt dat de doelgroep waarop de ondernemer het gemunt heeft in...

Lees meer
Museumcafé met onderscheidend vermogen.

Museumcafé met onderscheidend vermogen.

Veel musea worden steeds meer afhankelijk van hun commerciële inkomsten doordat geldstromen vanuit subsidies steeds minder worden. Daarnaast zijn er veel musea die de ervaring van hun museumbezoekers willen verbeteren. Dit zorgt er immers voor: een positieve...

Lees meer
Herhaalbezoeken door loyaliteitsprogramma!

Herhaalbezoeken door loyaliteitsprogramma!

Herhaalbezoeken in uw horecazaak zijn van levensbelang. Nieuwe gasten zijn mooi, gasten die vaker komen zijn beter! Loyaliteitsprogramma Wilt u uw gasten vaker zien in uw zaak? Dan kunnen wij u daarbij ondersteunen met ons nieuwe loyaliteitsprogramma. Hiermee biedt u...

Lees meer
Hoe krijgt u meer gasten?

Hoe krijgt u meer gasten?

Wie wil dat nu niet, meer gasten in de zaak? Tijdens een geweldige 2 uur durende lunch vertellen wij u wie uw gasten zijn. Ook vertellen wij waar zij wonen. Of waar zijn hun bedrijf gevestigd hebben. Bovendien vertellen wij u hoe u hen kunt verleiden om naar uw...

Lees meer

Onderwerpen

Geen reacties om weer te geven.