Nieuws
Wij houden je op deze plek graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt, innovatieve concepten en onze visie op de horeca branche.

Hoe u de kosten & opbrengsten van uw horecaonderneming wel onder controle krijgt.
“Maar hoe kan ik dan echt grip krijgen op de kosten en opbrengsten?” werd mij afgelopen week gevraagd door een ietwat onrustige horecaondernemer. De aanleiding voor het gesprek waren de matige resultaten over het afgelopen jaar. Het werd een leuk gesprek met deze...

Rendementsbewaking, planning & control en benchmarking in de horeca
Iedere horecaondernemer en bedrijfsleider in de horeca weet hoe belangrijk dit is: rendementsbewaking. Deze blog beschrijft eenvoudige – maar krachtige - mogelijkheden om het rendement in uw horecaonderneming in de gaten te houden. Rendementsbewaking: van papieren...

Menu engineering en inkoopmanagement verhogen keuken rendement
Menu engineering verbetert het rendement en de kwaliteit van uw menukaart! Twijfelt u ook wel eens aan de kwaliteit van uw menukaart? Haalt u wel het maximale uit de kaart? Meet u de resultaten van kaartveranderingen? Hoe weet u of uw inkoopmanagement optimaal is?...

Productiviteit en roosteren in de horeca
Productiviteit en roosteren Dit artikel gaat over het verhogen van de productiviteit in combinatie met het inroosteren van het personeel. Regelmatig krijg ik het verzoek om hierover mee te denken met een horecaonderneming. Ik ben altijd heel blij met dergelijke...

Een horecazaak financieren: hoe werkt dat?
Financieren van een horecazaak? Daar hebben wij verstand van! Een horeca-ondernemers wil met een nieuwe horecazaak beginnen. Hij heeft een schitterende locatie op het oog. Uit gedegen marktonderzoek blijkt dat de doelgroep waarop de ondernemer het gemunt heeft in...

Museumcafé met onderscheidend vermogen.
Veel musea worden steeds meer afhankelijk van hun commerciële inkomsten doordat geldstromen vanuit subsidies steeds minder worden. Daarnaast zijn er veel musea die de ervaring van hun museumbezoekers willen verbeteren. Dit zorgt er immers voor: een positieve...

Herhaalbezoeken door loyaliteitsprogramma!
Herhaalbezoeken in uw horecazaak zijn van levensbelang. Nieuwe gasten zijn mooi, gasten die vaker komen zijn beter! Loyaliteitsprogramma Wilt u uw gasten vaker zien in uw zaak? Dan kunnen wij u daarbij ondersteunen met ons nieuwe loyaliteitsprogramma. Hiermee biedt u...

Hoe krijgt u meer gasten?
Wie wil dat nu niet, meer gasten in de zaak? Tijdens een geweldige 2 uur durende lunch vertellen wij u wie uw gasten zijn. Ook vertellen wij waar zij wonen. Of waar zijn hun bedrijf gevestigd hebben. Bovendien vertellen wij u hoe u hen kunt verleiden om naar uw...