Nieuws
Wij houden je op deze plek graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de markt, innovatieve concepten en onze visie op de horeca branche.

Marktontwikkeling horeca – investeren zonder risico?
Marktontwikkeling horeca zonder risico door goed marktonderzoek Alle goede horecaondernemers denken regelmatig na over marktontwikkeling in hun horeca. Oftewel, hoe zij nieuwe horecazaken kunnen starten. Of nieuwe doelgroepen kunnen bereiken. Want stilstand is...

Marktontwikkeling in de horeca – hoe je meer gasten krijgt!
Marktontwikkeling is het thema van de komende blogs. Een heel belangrijk thema want met marktontwikkeling zul je nieuwe gasten aantrekken. Ook in lastige tijden! Nu eerst een recent praktijkvoorbeeld. In januari opende een klant zijn nieuwe zaak in Roosendaal: Toti...
Horecatrends in 2021: inspirerende ontwikkelingen in de horeca
Horecatrends in 2021. Welke ontwikkelingen kun jij als horecaprofessional verwachten? En hoe kun je daar op inspelen? Dit blog beschrijft een aantal verwachte horecatrends voor 2021. Vooral op het gebied van bedrijfsvoering. Wil jij eens vrijblijvend praten over deze...
Hotelgasten uit het buitenland: ook jouw nieuwe doelgroep?
Waarom zou jij je met jouw hotel niet gewoon wél gaan richten op buitenlandse hotelgasten? Deze eenvoudige vraag stelde ik Nathalie, manager van een prachtig hotel in een relatief kleine stad in de regio. Natuurlijk kon ik wel invullen wat ze allemaal zou kunnen...
Coronamaatregelen en een nieuw horecaconcept
Coronamaatregelen en een nieuw horecaconcept: jouw mogelijkheden! Midden maart vertelde onze Premier Mark Rutte dat de horeca gesloten zou worden vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Dat was en is natuurlijk een ramp voor de horeca. De maandag erna heb ik direct...
Coronamaatregelen horeca: hoe vraag je die aan?
Dit blog beschrijft vanuit praktische ervaring van de auteur een aantal relevante Coronamaatregelen voor de horeca. 15 maart vertelde Mark Rutte dat de horecasector gesloten werd vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Dat was en is natuurlijk een ramp voor de...
Het 1,5-meter Restaurant – een uitwerking van het concept
De Coronacrisis, overal gaat het erover. En hoewel de cijfers uit het verleden duidelijk zijn, zit de horeca nu op slot en staat de toekomst op het spel. Veel horecaondernemers gebruiken de tijd die ze nu over hebben om hun zaak te pimpen. Of om...
Horeca resultaten verbeteren? Denk aan dashboards!
Afgelopen week was ik op bezoek bij een oud-studiegenoot van me aan de Maastrichtse Hogere Hotelschool. Even gezellig bijpraten dacht ik. Nu is dat ook wel gebeurd maar toch liep het gesprek behoorlijk anders dan ik verwacht had. Kern van ons gesprek was 'horeca...