Nieuws
Het organiseren van een goede planning & control cyclus is belangrijk in de moderne bedrijfsvoering. Door tijdig bij te sturen in het geval van mindere resultaten verhoog je het rendement met 25%. Maar hoe doe je dat?
Het 1,5-meter Restaurant – een uitwerking van het concept
De Coronacrisis, overal gaat het erover. En hoewel de cijfers uit het verleden duidelijk zijn, zit de horeca nu op slot en staat de toekomst op het...
Horeca resultaten verbeteren? Denk aan dashboards!
Afgelopen week was ik op bezoek bij een oud-studiegenoot van me aan de Maastrichtse Hogere Hotelschool. Even gezellig bijpraten dacht ik. Nu is dat...
Boris Bar & Kitchen: de nieuwste horecazaak op het Scheffersplein
Boris Bar & Kitchen is dé nieuwe horecagelegenheid op hét horecaplein van Dordrecht. Boris opent in augustus haar deuren op het Scheffersplein....
Menu engineering in de praktijk
In deze blog laat ik je graag de video over Khotinsky in Dordrecht zien. Met eigenaar Alexander Nouwen heb ik boeiende gesprekken gehad over onder...
Rachel Camps – partner en horeca consultant bij Kanters Horeca Advies
Graag stellen wij Rachel Camps aan u voor! Sinds december 2018 is Rachel als partner en horeca consultant actief bij Kanters Horeca Advies. Wij zijn...
Gasttevredenheid in de horeca: waarom meten zo belangrijk is.
“Nee hoor, onze gasten zijn allemaal heel tevreden. Dat vraag ik ze gewoon. Ik denk dat ze ons gemiddeld een 7 of misschien zelfs wel een 8 zouden...
Horecacijfers 2018 – hoe trek je nieuwe doelgroepen in 2019 aan?
December alweer. Een heerlijke tijd met vele prachtige mogelijkheden voor de horeca. Ook de tijd waarin veel van mijn adviesgesprekken gaan over de...
Dashboards in de horeca: voordelen en toepassingen
“Dus als ik je goed begrijp dan zijn die dashboards de oplossing voor een flink aantal van mijn problemen?” zegt Ad. “Klopt, met dashboards kun je...
Hoe benchmarken in de horeca leidt tot rendementsverbetering
“Leuke blogs schrijf je Dennis. Laatst las ik in 1 van je blogs iets over benchmarken om het rendement te verbeteren. Kijk, dat interesseert me in...
De meest gemaakte fout bij het doorlichten van horecarendement
“De meest gemaakte fout bij het doorlichten van het rendement in horecaondernemingen is zo makkelijk te voorkomen.” zei ik tegen Alex. “Veel...