Nieuws
Het organiseren van een goede planning & control cyclus is belangrijk in de moderne bedrijfsvoering. Door tijdig bij te sturen in het geval van mindere resultaten verhoog je het rendement met 25%. Maar hoe doe je dat?
Hoe u de kosten & opbrengsten van uw horecaonderneming wel onder controle krijgt.
“Maar hoe kan ik dan echt grip krijgen op de kosten en opbrengsten?” werd mij afgelopen week gevraagd door een ietwat onrustige horecaondernemer. De...
Rendementsbewaking, planning & control en benchmarking in de horeca
Iedere horecaondernemer en bedrijfsleider in de horeca weet hoe belangrijk dit is: rendementsbewaking. Deze blog beschrijft eenvoudige – maar...
Menu engineering en inkoopmanagement verhogen keuken rendement
Menu engineering verbetert het rendement en de kwaliteit van uw menukaart! Twijfelt u ook wel eens aan de kwaliteit van uw menukaart? Haalt u wel...
Productiviteit en roosteren in de horeca
Productiviteit en roosteren Dit artikel gaat over het verhogen van de productiviteit in combinatie met het inroosteren van het personeel. Regelmatig...
Een horecazaak financieren: hoe werkt dat?
Financieren van een horecazaak? Daar hebben wij verstand van! Een horeca-ondernemers wil met een nieuwe horecazaak beginnen. Hij heeft een...
Museumcafé met onderscheidend vermogen.
Veel musea worden steeds meer afhankelijk van hun commerciële inkomsten doordat geldstromen vanuit subsidies steeds minder worden. Daarnaast zijn er...
Herhaalbezoeken door loyaliteitsprogramma!
Herhaalbezoeken in uw horecazaak zijn van levensbelang. Nieuwe gasten zijn mooi, gasten die vaker komen zijn beter! Loyaliteitsprogramma Wilt u uw...
Hoe krijgt u meer gasten?
Wie wil dat nu niet, meer gasten in de zaak? Tijdens een geweldige 2 uur durende lunch vertellen wij u wie uw gasten zijn. Ook vertellen wij waar...
Wilt u ook lagere kosten?
Kanters Horeca Advies gaat met zijn tijd mee. Wij merken de laatste tijd steeds vaker dat onze klanten behoefte hebben aan instrumenten om hun omzet...
Social Return On Investment in uw horecagelegenheid
Kanters Horeca Advies heeft een white paper geschreven waarin ingegaan wordt op het exploiteren van een horecagelegenheid waar mensen met een...